Şimdi Ara

ekran kırıldı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15.4 inc crea notebook ekranım kırıldı bir kaza sonucu, yani ekrana çatlaklar oluştu . parlak ekrandır plazma galiba , ekranı değiştirebileceğim bir yer varmıdır ?değişiyormu ? ne yapmamı önerirsiniz .atmaya kıyamıyorum çünkü kaliteli bi notebook tu, yenisini alacak durumum yok
    sikıntıdan yemekten bile kesildim,nerede tamir ettire bilirim ve kaç paraya mal olur bana ,
    lütfen aydınlatırmısınız beni arkadaşlar.

• Kendini bırakma hocam. ne o öyle yemekten kesildim falan, canın sağolsun
    gelen mala gelsin... geçmiş olsun... benim laptopum olmadığı için bişi diyemeyecem
    ama görüşleri olan arkadaş varsa yazsınlar...tabiiki bilgisayar servislerine bi sor derim.
    tamiri mümkünmü?.. umarım çözülür sorunun..
    görüntü varmı ekranda.
  • pc açıyo kendisini, ekran aydınlanıyor fakat çatlaklar olduğundan çizikler çıkıyor .nasıl üzülmeyeyin kardaş ben onu alana dek ne yoksulluk çettim...ekran 15.4 lcd olduğunu öğrendim .başka fikirleri olan arkadaşlar varsa lütfen yardım.
  • haklısın ben babamdan az azar işitmedim bende kırdım çünkü masamın üstü çok kalabalıktı interneti bağlatıodum bi kablo tam araya sıkışmış tam kapattım çattttt die bi ses sonra bir açtım o anda neler hissettiğini biliorum neyse uzatmiim sonra yemedim içmedim gittiim 350 ytl bayıldım anca zar zor yaptırdım ama sana kötü b işi haberim var senin ki parlak ekransa daha pahalıya mal oluo bide iii bi haberim var tamiri oluo kadıköy de yazıcıoğlu iş hanında veya borsapazarı die bi yer var tam karşısında "0 hata" die bi yer var orası da yapıo... Çok geçmiş olsun...kolay gelsinn....
  • Üzülme o kadar cana geleceğine mala gelsin biraz daha az yersin tamir ettirirsinServislerde bunun tamiratını yapıyorlar ama biraz pahalıya patlayacak gibi geliyor bana...Tekrardan canın sağolsun
  • kardeş öncelikle geçmiş olsun. Ekran değişmesine değişirde neredeyse yenisinin yarı fiyatı tutar desem yeridir. biliyosun bir ürünün parçası daha pahalı. Hele bu notebook ekranı olursa!!!!!!!

Servisi falan varsa götür bırak büyük ihtimal parça sipariş edeceklerdir. Fİyatı bütcene uyarsa değiştirirsin.
  • Geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm
  • arkadaşım sen kendini yemekten filan kesme ilk önce geçmiş olsun diyorum onun tamiratı mümkündür sen kafanı yorma cana gelen mala gelsinburdan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaxxx -- 22 Nisan 2007; 11:05:56 >
  • bence bi tane bozuk notbook un ekranını satın al bende bitane compaq var ama ekranı nekadar bilmiorum
  • Sana şöyle anlatayım öncelikle geçmiş olsun notebook'unun lcd sini teknik servisinden başka bi yerde bulamazsın ordada lcd yi ücretli olarak baya bi yüksek fiyata değiştirirler ama bence başka çaren yok kendi kafanın dikine gidersen inverter'ürde bozarsın buda sana pahalıya patlar notebook lcd leri türkiyede pek yok stoklarla sınırlı bu yüzden yurt dışından gelecek ve sini bayağı bi bekletecek geçmiş olsun canın sağolsun başka bişey denmez herhalde
    bişey daha sakın yazıcıoğluna falan götürme makinanın canına okuyolar sen zararlı çıkarsın benden demesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.