Şimdi Ara

Ekran Koruyucu devreye girmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar XP Pro'da ekran koruyucu çalışmıyor. Görüntü özelliklerinden ön izleme yapabiliyorum ama ayarladığım sürede ekran koruyucu devreye girmiyor. Ayrıca güç yönetiminden yaptığım güç düzeni ayarlarıda çalışmıyor. İnternetden indirdiğim ekran koruyucularda aynı şekilde çalışmıyor.

Sistemi yeniden kurmadan bu sorunu çözebilirmiyim.
    Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

• Mousenun sabit durduğundan eminmisin Optik Mouselar haff titreme yapıyor bazen ve ekran korucuların devreye girmesini engelliyorlar.
  • yeni ekran koruyucu yüklediysen onda sorun olabilir
    windowz un kendi ekran koruyucusuysa bi fikrim yok :)

ben geçen bi tane yüklemiştim...önizlememed çalışıyordu hatta ilk iki seferde çalıştı sonra çalışmadı bi daha
    siyah ekran çıkıyordu..sende de böyle mi oluyor ??? yoksa normal ekran mı açık kalıyor.bu önemli !!!

zaten sürekli reklam uyarısı çıkarıyordu...sildikten sonra bile
    avafind ile arattım bilg da adı geçen bütün dosyakarı sildim gitti meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Mayıs 2007; 0:40:45 >
  • ben virüs olma ihtimalinden sakınıyorum....bu tür olaylar ğogunlukla virüs neden olur....xp yi yeniden kurmanı öneririm
  • Öncelikle klavyen ile Ön İzleme buttonu nu işaretle ama basma. Sonra mouse ni iptal et çek kablosunu. Çektikten sonra klavyenin space boşluk tuşu ile Ön İzlemeye bas bakalım ne olucak.
  • alkandemirlek söylediklerini yaptım ön izleme çalışıyor. Fakat durumda bir değişiklik olmuyor.
    İnternetden yüklediğim veya xp nin standart ekran koruyucularıda ön izlemede çalışıyor fakat 1 dk veya 5 dk ya ayarladığım zaman ekran öylece kalıyor ekranda kararma falanda yok.

Optik ve kablosuz mause ve klavye kullanıyorum, onlarıda söktüm ama durum değişmedi.
  • ewt bendede arada bi takılıyodu bugün itibariyle ekran koruyucu devreye girmiyorr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mause yi çıkarıpta deneyin girmesi lazım bence mause den kaynaklanıyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.