Şimdi Ara

Ekran koruyucuda mat mı parlak mı? Kendi yorumum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
40.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben gg den 3 adet kargo dahil 8.90 a aldım bu arada mat filme gelince daha önceden ekrana yapışırdı parmaklarım mat film de bu olmadığı gibi de ekranda kayıyo parmaklarım forumdaşların bahsettiğine göre bu kayma olayı parlak filmlerde oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan6110 -- 13 Kasım 2013; 14:18:10 >
  • Millet mat koruyucu takanları neden ti ye almış ya :(
    Ben de mat kullanıyorum
    Hem temizliği kolay oluyor,hem de gözlerim daha az yoruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_honour

gaz maskesiyle gül koklanmaz. retina ekrana mat koruyucu takılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekran koruyuculara, kılıflara bi telefon parası daha harciyorsunuz arkadaşlar boşverin kullanın gitsin hiçbir şey olmuyor. Ufak tefek bir-iki çizik olucak diye cihazın tadını çıkaramıyorsunuz.
  • İpad retina'mı alır almaz birkaç ay mat ekran koruyucu ile kullandım. Sonra atayım şunu bir dedim, bir de ne göreyim neredeyse bin kat daha kaliteli görüntü ve inanılmaz bir zevk. Bir daha hiçkimse ipad için bana ekran koruyucu taktıramaz. 5s'im geldiğinde muhtemelen taktıracağım zira onu biraz daha dikkatsiz kullanacağım ve cepte taşıyacağım için gerekli olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle parlak tercihim

Ayrıca düzgün kullanınca o kadar kolay yıpranmıyorlar (3rd) iPod Touch'ımdaki parlağı aldığım gün uygulamıştım daha 2-3 ay önce çıkardımYıpranması sebebiyle de değil sadece çok sıktığından çıkardım aldığımdan beri ekranına dokunmamıştım cihazın

(3 yıldan biraz daha uzun bir süre durdu)
  • Kesinlikle parlak ben aldığımda takılıydı mükemmel hiç yok gibi çizikte olmuyor. Arkadaşımda mat takılı berbat.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

El kadar jelatinlere dünyanın parasını vermeyin yazık günah ömürlük değil sonuçta en fazla 2-3 ay sonra çizikten yağdan geçilmiyo zaten. Alın 5 liralık bilemedin 10 liralık rastgele bişey tamamdır işte. İphonu ilk aldığımda avm lere gidip 20 liralık jelatinlerden taktırıyodum kaliteli olsun diye birgün internetten bişey alıyodum bi baktım jelatin 3 tl alıyım dedim hazır kargo parası vermişken oda gelsin kendim deneyim takmayı vs. O günden beri jelatini hep kendim değiştiririm üstüne bide o 3 tllik jelatin 20 liralıklardan daha kaliteli çıktı valla gözle görülür parmakla hissedilir bir kalite farkı vardı. Herşeyin bokunu çıkarmamak lazım 2000 liraya telefon aldın diyede naylon parçasına 50 lira vermek zorunda değil kimse.

Kesinlikle katılıyorum. 10 tl ye buff diye bir marka aldık 2 arkadaş. Sanırım çakma ama gayet memnunuz baya kalın ama ne parmak izi ne yağ lekesi bırakıyor. Cam gibi sert malzemeden yapmışlar.

paalıymış. ben 5 tanesini 1.5$ a aldım dx.com dan...

Yapma ya desene kazık yedik :) şu aldığın ürünün linkini yollarmısın bende birkaçdan daha alim. Arada bi değiştirmek iyi oluyor. Gerçi ilk ekran koruyucumu aldığımdan beri daha değiştirmedim ama olsun bulunsun evde

• Bu spigenin Glass pahalı olan cam modelleri hangi statüye giriyor mat mı parlak mı ?
  • Mat kaygan oluyor ama ekranı %50 öldürüyor resmen. Kesinlikle parlak diyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

El kadar jelatinlere dünyanın parasını vermeyin yazık günah ömürlük değil sonuçta en fazla 2-3 ay sonra çizikten yağdan geçilmiyo zaten. Alın 5 liralık bilemedin 10 liralık rastgele bişey tamamdır işte. İphonu ilk aldığımda avm lere gidip 20 liralık jelatinlerden taktırıyodum kaliteli olsun diye birgün internetten bişey alıyodum bi baktım jelatin 3 tl alıyım dedim hazır kargo parası vermişken oda gelsin kendim deneyim takmayı vs. O günden beri jelatini hep kendim değiştiririm üstüne bide o 3 tllik jelatin 20 liralıklardan daha kaliteli çıktı valla gözle görülür parmakla hissedilir bir kalite farkı vardı. Herşeyin bokunu çıkarmamak lazım 2000 liraya telefon aldın diyede naylon parçasına 50 lira vermek zorunda değil kimse.

Kesinlikle katılıyorum. 10 tl ye buff diye bir marka aldık 2 arkadaş. Sanırım çakma ama gayet memnunuz baya kalın ama ne parmak izi ne yağ lekesi bırakıyor. Cam gibi sert malzemeden yapmışlar.

paalıymış. ben 5 tanesini 1.5$ a aldım dx.com dan...

Yapma ya desene kazık yedik :) şu aldığın ürünün linkini yollarmısın bende birkaçdan daha alim. Arada bi değiştirmek iyi oluyor. Gerçi ilk ekran koruyucumu aldığımdan beri daha değiştirmedim ama olsun bulunsun evde

dedim ya dx.com'dan diye. orda yüzlercesi var ve sıfır kargo.

• mat ın çirkin görüntüyü geçtim elindeyken çıkardığı o ses bile kötü.
  • Kesinlikle parlak ekran koruyucu. Ben s3 e mat takmistim ilk defasinda daha sağlam olur diye ama ekrab kalitesini acayip düşürüyor taktiktan sonra anlıyorsun zaten. Sonra dayanamadim o kadar güzel ekran kalitesini mahvetmek istemedim parlaga gectim ve acayip memnunum. Kesinlikle parlak ekran koruyucu diyorum ben.
  • Parlak daha guzel gösteriyor.

• Görüntüye önem veriyorsanız parlak. Parmaların ekranda yağ gibi kaymasını istiyorsanız mat. Zira ben parmaklarımın ekranda rahat hareket etmesi taraftarıyım. Kullanım rahatlığı sağlıyor. Ama görüntü detayını öldürdüğü bir gerçek.
  • Parlak ekran koruyucu almayın, ekran parmak izinden geçilmiyor.

• Şu retina ekran olayının pazarlama stratejisi olduğunu lütfen bilen. Retina ekran diye bir şey yoktur. Apple tamamen bunu pazarlama üzerine kurmuştur. Bütün telefonlarda mat ekran görüntüyü karınca gibi yapar. Apple'a özel bir durum değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.