Şimdi Ara

ekran koruyucuuuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selam ya bu 6815 te ekran koruyucuyu bir turlu devreye alamıyorum resmi seciyorum dakikayı 1 ama devreye girmiyor ekran yine eski modda yani simsiyah kalıyor bunu nasıl cozebilirim tesekkurler saygılarr... ya birde bu cihazda cok yeniyim bunun türkce kullanma kılavuzunu nereden bulabilirim bana sakınwww.falez.com.6815.doc yazmayın heryerde bunu göruyorum ama maalesef calısmıyor bu site tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent59 -- 5 Ocak 2008; 1:15:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bulent59

arkadaslar selam ya bu 6815 te ekran koruyucuyu bir turlu devreye alamıyorum resmi seciyorum dakikayı 1 saniyeyi 5 ayarlaıyorum ama devreye girmiyor ekran yine eski modda yani simsiyah kalıyor bunu nasıl cozebilirim tesekkurler saygılarr... ya birde bu cihazda cok yeniyim bunun türkce kullanma kılavuzunu nereden bulabilirim bana sakınwww.falez.com.6815.doc yazmayın heryerde bunu göruyorum ama maalesef calısmıyor bu site tesekkurler

ekran koruyucu konusunda pek yardımcı olamayacağım ama aletin kendisinde bir "Ekran Koruyucu" fonksiyonu varsa da ben bilmiyorum. Bende SPB Time kurulu istersem onun ekran koruyucunu aktif edebiliyorum. Ama zaten ekran koruyucusunu açık bırakmak şarjın kısa sürede bitmesi sorununu doğuracaktır.

6815'in bir tane kullanma kılavuzu var bende ama nerden indirdiğimi felan hatırlamıyorum fakat içeriği iyi gibi. (falez'den indirmiş olabilirim.)
    İşte linki indirmek istersen;
    http://r a p i d s h a r e.de/files/38203968/HP6815KullanimKilavuzu.rar.html

Site adındaki boşlukları doldurarak adres çubuğuna yazdınmı tamamdır.

• tesekkurler arkadasım kullanma kılavuzu icin emegine saglık isime yaradı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nano Ekran Koruyucu cam
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Koruyucular Hakkında
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.