Şimdi Ara

Ekran Koruyucu Jelatin Çizik Geçirir mi Cama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran koruyucu yapıştırdım ilk aldığımda telefonuma, ananem eline almış bugün bir yere sürtmüş galiba ekranda 4 cm çizik var. Orta derinlikte ama jelatin var tabii, sizce altta cama işlemiş midir? Daha önce böyle bir şeyler karşılaşıp bakan var mı yada tahmininiz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 8 Nisan 2011; 18:20:56 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Koruyucu Jelatin Çizik Geçirir mi Cama?

Ekran koruyucu jelatinler, telefonunuzun ekranını çizilmelere ve darbelere karşı korumak için tasarlanmıştır. Ancak, bu jelatinlerin kendileri çizilebilir ve bu da telefonunuzun ekranında çizikler oluşmasına neden olabilir.

Ekran koruyucu jelatinin çizilip çizilmediğini anlamak için aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsiniz:

• Ekrana parmaklarınızla hafifçe dokunun. Çizikler, pürüzlü bir his olarak algılanabilir.
    • Ekrana ışık tutun. Çizikler, ışıkta parlayabilir.
    • Jelatini çıkarın ve inceleyin. Çizikler, yüzeyde görülebilir çizgiler olarak görünecektir.

Ekran koruyucu jelatin çizilirse, telefon ekranınızda da çizikler oluşabilir. Bu çizikleri kapatmak için herhangi bir yöntem yoktur. Bu nedenle, ekran koruyucu jelatininiz çizildiyse, yeni bir tane takmanız önerilir.

Not: Kırılmaz cam olarak bilinen temperli cam ekran koruyucular da çizilebilir. Ancak, temperli cam çizildiğinde kırılır ve telefon ekranını korumaya devam eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Delik değilse işlememiştir tabiiki bunu düşünmüş olman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Delik değilse işlememiştir tabiiki bunu düşünmüş olman gerek

Biliyorum elbette hocam ama çizik çook ince olduğu için onu anlayamadım. Daha önce başına gelen illa ki olmuştur benim gibi onlar açıp baktıysa sonuç ne oldu diye merak ediyorum. Çünkü çıkarmak istemiyorum jelatini çok zor yapıştırmıştım

• Bisey olmamıştır ama kullanıcı tecrübesi farklılık gösterebilir bir tane daha yedeği varsa çıkar bak için rahatlasın...
  • Bence ne olur ne olmaz çıkar bak sonuçta emniyet yeni bir tane koruyucu alırsın Turkcell bayiinde senin için yapıştırıyorlar ben hiç kasmadım baloncuk da olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bence ne olur ne olmaz çıkar bak sonuçta emniyet yeni bir tane koruyucu alırsın Turkcell bayiinde senin için yapıştırıyorlar ben hiç kasmadım baloncuk da olmadı

Hadi ya Turkcell bayiinde kesin var mı ve onlar yapıştırıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Bence ne olur ne olmaz çıkar bak sonuçta emniyet yeni bir tane koruyucu alırsın Turkcell bayiinde senin için yapıştırıyorlar ben hiç kasmadım baloncuk da olmadı

tabikide yapıştırmak zorundalar müşteriyim böyle yerlerde hakkını arayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nano Ekran Koruyucu cam
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkardım jelatini çizikten eser yok kaliteliymiş jelatin Hatta jelatini geri yapıştırdım biraz hunharca çıkarmasaydım devam edip kullanabilirdim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 8 Nisan 2011; 19:33:39 >
  • kaliteli bir koruyucu aldıysan ekranın çizilmez dostum
  • quote:

quote:

quote:

Turkcell dekiler nasıl kaliteli mi jelatinleri?

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

kaliteli bir koruyucu aldıysan ekranın çizilmez dostum

Aynen dediğin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 8 Nisan 2011; 19:44:16 >

• Kalitesi ile ilgili durum..Bende ZAGG invisible shield var..bana mısın demiyor mübarek istersen rambo bıcagıyla ciz :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell dekiler nasıl kaliteli mi jelatinleri?

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

kaliteli bir koruyucu aldıysan ekranın çizilmez dostum

Aynen dediğin gibi

valla bende 15 TL'lik var hiçbir şey olmuyor

• Tamamdır bende ondan alayım o zaman, teşekkürleeer
  • muvıt marka kılıfımın yanında gelen koruyucuyu kullanıyorum uygulama kartı geldı yanında gercekten basıt oldu uygulamam ve kılcal cızıkler ekrana gecmıyor bunun yanıda ekstradan cep tel torbası kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

muvıt marka kılıfımın yanında gelen koruyucuyu kullanıyorum uygulama kartı geldı yanında gercekten basıt oldu uygulamam ve kılcal cızıkler ekrana gecmıyor bunun yanıda ekstradan cep tel torbası kullanıyorum

cep telefon torbası nedir
  • Sakin iphonu bana tor baya koyuyorum deme ama tozdan v korur kilif alsan daha iyi en iyi bumper la sgp ekran koruyucu veyaz zagg kenarlari vs bumper cok iyi koruyor bumper olmasa kimbilir jenarlari yanlislikla kac kere cizmistim cok saglam yapmis erifler
  • Hocam jelatin yani kırılmaz cam içerisinde kılcal çizik gibi mi duruyor du yoksa dışından tırnakla bakınca üst katmanda bir çizikmiydi. Çünkü kılcak çizikler jelatin içinde bende de var acaba cammı yoksa jelatin mi bilemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.