Şimdi Ara

Ekran Ölçeklendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopu tv'ye bağlıyorum geforce now kullanmak için bu sayede eski laptopun resolution 1366x768 yerine 1920x1080 upscaled resolution alabiliyorum bayada iyi oluyor yeni oyunlar yoksa çöp gibi gözüküyor ama benim sorum windows 8.1'in ölçeklendirmesiyle ilgili. Pcye hdmi takılı şekilde başlatırsam ilk gördüğünüz görseller pc yi çalıştırıp sonra başlatırsam 2. set görseller ortaya çıkıyor. Bunun ölçeklendirme ayarı diye bişiden kaynaklandığını öğrendim ama görüntüye herhangi bir katkısı yada zararı var mı bunu manuel olarak da ayarlamak çalıştırmak mümkün mü öğrenmek istedim ?

Ekran Ölçeklendirme
    Ekran Ölçeklendirme
    Ekran Ölçeklendirme

2.

Ekran Ölçeklendirme
    Ekran Ölçeklendirme
    Ekran Ölçeklendirme

• Hocam ölçeklendirme yaparsanız aşağıdaki görev çubuğu, ikonlar, tarayıcı arayüzü vs. her şey kalitesi bozulmadan daha büyük oluyor fakat alan daralıyor. Yüksek çözünürlüklü ve küçük ekrana sahip cihazlar için ya da tv'ye bağlayıp uzaktan bakanlar için çok güzel bir özellik. Mesela benim pc 1080p ama 15 inç olduğu için %100'de her şey küçücük oluyor. 125 yapınca alan daralıyor ama gözüm zorlanmıyor. Tamamen sizin keyfinize bağlı bir şey. Win8 kullanmıyorum fakat ayrı ekranlar için farklı ölçeklendirme ayarlanabilir diye düşünüyorum. Umarım kullanan biri yorum yapar.

Ekran Ölçeklendirme

Ekran Ölçeklendirme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.