Şimdi Ara

EKRAN ÖNERİR MİSİNİZ :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıya bilgisayar özelliklerinin fotoğrafını attım. Buna uygun 2. el 250 TL'ye kadar güzel bir ekran kartı önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :))

• quote:

Orijinalden alıntı: arifhan123

Aşağıya bilgisayar özelliklerinin fotoğrafını attım. Buna uygun 2. el 250 TL'ye kadar güzel bir ekran kartı önerir misiniz ? Şimdiden teşekkürler :))

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-r7-250x-vapor-x-2gb-276495292/detay

Aradığın fiyata yakın satılan en iyi ve yakın zamanda alınmış kart olarak 1 ay evvel kendim de sıfır olarak aldığım Sapphire R7 250X 'i buldum , Kasım 2015 Faturalı sanırım oldukça yeni , 275₺ ya satıyor konu sahibi ancak 250₺ ya indirmeye çalış ben aldığımda 340₺ civarıydı çoğu firmada şuanda stoklarda yok fakat hemen hemen aynı fiyat aralığında olacaktı , 325-340₺ ~ o yüzden 3 aylık da olsa 275₺ fazla diyerek 250₺ inmesini iste hem gerçekten de senin üst sınır bütçen tam sistemine denk "1080P Gaming" giriş-orta seviyesi ekran kartı

• Önereceğiz de ekran kartından beklentiniz nedir?
  • Lol dota gibi Moba oyunlarını rahat oynayabileceğim bir ekran kartı iyi olur. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifhan123

Lol dota gibi Moba oyunlarını rahat oynayabileceğim bir ekran kartı iyi olur. :)

http://m.akakce.com/a/?d=0&q=ekran+kart%FD&c=01053&pfe=&p1=&p2=200

Yukarıdaki linkte sıralanmış ekran kartları fiyatlarıyla belirtilmiş, 128 bit ve 1 gb üzeri işinizi görecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim öneri için :)
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Zaman ayırdığın için ddn gibi teklifte bulumdum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.