Şimdi Ara

Ekran Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 yılında kendim topladığım bilgisayarım halen stabil çalışmakta ancak ekran kartı driver sorunu yaşamaktayım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Pc. Anakart gigabyte ga-ep35-ds3r
    işlemci intel core 2 duo E8200
    Ekran kartı sapphire Ati radeon hd3650 512 mb 128bit ddr2 agp 8x

Sorunum
    pc açılışında mavi ekran hatası alıyorum sonra pc kendini yeniden başlatıyor bir süre çalışıyor sonra tekrar mavi ekran hatası alıyorum ve yeniden reset atıyor. işletim sistemi windows 10. ilk kurulumda hiç bir sıkıntı yok sonra windows güncellemesiyle ekran kartı driver ını güncelliyor güncelleme yaptıktan sonra tekrar mavi ekran hatası almaya başlıyorum. birçok şey denedim ama hiç biri bu hatayı düzeltmedi.şuan pc den ekran kartını çıkardım gayet ramdımanlı çalışmakta ancak bir yandan da ekran kartına ihityacım var pc yi güncelleme gibi bi durumum da yok şuan.

uzun süredir donanım bileşeninden uzak kaldığım için anakarta uyumlu ekran kartı lazım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Oyun mu oynayacaksınız yoksa günlük kullanım için mi alıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanım için
  • İkinci el R7 240 ya da HD 7750 gibi bir kart bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Günlük kullanım için R5 230 yeterli. Biraz üzerinde 240 ve 250 modelleri var.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r5-230-ddr3-1-gb-64-bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.