Şimdi Ara

EKRAN PARLAKLIĞI SORUNU HER YÖNTEM DENENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 10

BİR KAÇ GÜN ÖNCE FN TUŞLARIYLA PC NİN EKRAN PARLAKLIĞNI KISTIM ŞİMDİ AÇILMIYOR.
    FN TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. GÜÇ SEÇENEKLERİNDE AŞAĞIDAKİ ERKAN PARLAKLIĞI AYARI YOK.
    FORUMLARDAKİ HER YÖNTEME BAKTIM DÜZELMEDİ. BİR KAÇ TANE GRAFİK KARTININ DRİVERİNİ
    DENEDİM OLMADI. AYGIT YÖNETİCİSİNDEN MONİTÖRÜ KALDIRIP TEKRAR KURDU OLMADI. FORMATLADIM
    GENE OLMADI.
    BİOSTA POWER BÖLÜMÜ VAR ORADA Bİ YERE GİRİNCE YABANCI YAZILAR ÇIKIYOR EKRAN PARLIYOR
    AMA ÖYLECE KALIYOR. KAPAYIP AÇINCA GENE PARLAKLIK EN KISIKTA KALIYOR. SORUN BİOSLA ALAKALI
    OLABİRİL Mİ.
    ALTERNATİF EKRAN PARLAKLIĞI AYARLAMA PROGRAMI YÜKLEDİM GÖSTERGELER GRİ ŞEKİLDE DURUYOR
    AYARLAYAMIYORUM. EKRAN KARTININ PROGRAMINDANDA AYARLAYAMADIM.

• az önce ekran parlaklığı ayarı ile ilgili bir uygulama denedim. monitör desteklemiyor diye ingilizce bir uyarı yazısı çıktı.
  • pille alakalı bir sıkıntı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeren3

PC ESKİ ASUS A7M SERİSİ
    İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 10

BİR KAÇ GÜN ÖNCE FN TUŞLARIYLA PC NİN EKRAN PARLAKLIĞNI KISTIM ŞİMDİ AÇILMIYOR.
    FN TUŞLARI ÇALIŞMIYOR. GÜÇ SEÇENEKLERİNDE AŞAĞIDAKİ ERKAN PARLAKLIĞI AYARI YOK.
    FORUMLARDAKİ HER YÖNTEME BAKTIM DÜZELMEDİ. BİR KAÇ TANE GRAFİK KARTININ DRİVERİNİ
    DENEDİM OLMADI. AYGIT YÖNETİCİSİNDEN MONİTÖRÜ KALDIRIP TEKRAR KURDU OLMADI. FORMATLADIM
    GENE OLMADI.
    BİOSTA POWER BÖLÜMÜ VAR ORADA Bİ YERE GİRİNCE YABANCI YAZILAR ÇIKIYOR EKRAN PARLIYOR
    AMA ÖYLECE KALIYOR. KAPAYIP AÇINCA GENE PARLAKLIK EN KISIKTA KALIYOR. SORUN BİOSLA ALAKALI
    OLABİRİL Mİ.
    ALTERNATİF EKRAN PARLAKLIĞI AYARLAMA PROGRAMI YÜKLEDİM GÖSTERGELER GRİ ŞEKİLDE DURUYOR
    AYARLAYAMIYORUM. EKRAN KARTININ PROGRAMINDANDA AYARLAYAMADIM.

Güç seçeneklerine girip güç planlarından yüksek performanslı veya dengeli seçeneklerinden birini seçince ekran parlaklığında bir değişme olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 23 Şubat 2016; 10:32:50 >

• hayır olmuyor. zaten alk kısımda normalde ekran parlaklığı ayarlama çubuğu olması lazım. o da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.