Şimdi Ara

Ekran renk ve ses sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bazı hataları düzeltemedi derken tarama sonucu bu yazımı çıktı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InspectorGadget03

Bazı hataları düzeltemedi derken tarama sonucu bu yazımı çıktı?
    Çıkan yazı şu şekilde

Ekran renk ve ses sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stlgolden -- 1 Eylül 2019; 15:11:20 >
  • stlgolden S kullanıcısına yanıt
    Windows tuşu basılıyken R tuşuna bas şunu yaz:
    %windir%\system32\eventvwr.msc /s
    Şuraya git:
    Olay Görüntüleyicisi >>> Özel Görünümler >>> Yönetim Olayları
    Sonra da orada hata varsa yazacaktır buraya gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46and77 -- 1 Eylül 2019; 18:15:45 >
  • Sistem bozuk. İnternetten yeni iso dosyası indirip kurun. Bendede Explorer.exe durduruldu hatası (bex64) veriyordu mesela. Sfc çalıştırınca sizdeki hata çıkıyordu. 5 kere format attım. Düzelmedi. Kurulum dosyalarının içinde install.wim olanı bozukmuş meğerse. Yeni iso dosyası kullandım. Çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 1 Eylül 2019; 15:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46and77

Windows tuşu basılıyken R tuşuna bas şunu yaz:
    %windir%\system32\eventvwr.msc /s
    Şuraya git:
    Olay Görüntüleyicisi >>> Özel Görünümler >>> Yönetim Olayları
    Sonra da orada hata varsa yazacaktır buraya gönder
    Bahsettiğiniz bölümde çok fazla içerik olduğu için ekran görüntüsü almak yerine sonuçları kaydederek upload ettim
    Buyrun :
    s2.dosya.tc
    1.evtx dosyas�n� indir - download
    https://s2.dosya.tc/server10/pune6d/1.evtx.html

Bilgisayar hızı düşümüş fazla ısındığından olabilir:
    0 grubundaki 0 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda.
    0 grubundaki 1 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda.
    0 grubundaki 2 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda.
    0 grubundaki 3 işlemcisinin hızı sistem ürün yazılımı tarafından sınırlandırılıyor. Son rapordan bu yana işlemci 71 saniye bu azaltılmış performans durumunda.

Donanımsal hatalar:
    amdkmdap görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu.
    668 işlem kimliğine sahip \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\audiodg.exe uygulaması HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282&SUBSYS_103C8136&REV_1000\4&6231e64&0&0001 aygıtı için kaldırma veya çıkarma işlemini durdurdu.
    2872 işlem kimliğine sahip \Device\HarddiskVolume4\Windows\System32\svchost.exe uygulaması HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0282&SUBSYS_103C8136&REV_1000\4&6231e64&0&0001 aygıtı için kaldırma veya çıkarma işlemini durdurdu.
    ROOT\WPD\0000 aygıtı için \Driver\WudfRd sürücüsü yüklenemedi.
    ACPI\INT3400\2&daba3ff&0 aygıtı için \Driver\WudfRd sürücüsü yüklenemedi.

Çok sayıda uygulama kilitlenme hatası yazıyor. İşletim sistemin orjinal mi? Nereden indirdin? Aygıt yöneticisinde sorunlu bişey var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46and77 -- 1 Eylül 2019; 18:53:24 >

• Merhabalar ekran kartı chipsetinde sorun var soğuk lehim ya da kısa devre oluşmuş donanımsal desteğe ihtiyacınız olursa konumuzu inceleyip iletişime geçebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/arizali-tum-marka-anakart-ve-ekran-karti-onarim-yapilir-ve-alinir--121134893#121134893
    Windows 8.1 veya 7'yi deneyin derim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.