Bildirim
ekran sararması
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Monitörün yanında kolon vs varsa kaldır. (Elektronik eşya vs)
Monitör ile ekran kartın arasındaki kabloyu değiştirmeyi dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 11 Eylül 2009; 17:52:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24
hoparlor vardı onu da kaldırdım , monitör ile ekran kartın arasındaki kabloyuda degistirdim -
ekran gırısı ve kasanın erkan kablosunu takdıgın yerle oyna bendede sararıyodu bole yapnıca gecıyodu -
quote:
Orijinalden alıntı: necaiti
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24
hoparlor vardı onu da kaldırdım , monitör ile ekran kartın arasındaki kabloyuda degistirdim
Hoporlör ü kaldıralı çok oldumu benimde yapmıştı bi ara 3-4 saatte kendine geldi. -
Ekran kartın tam oturmuyodur bendeki vidasız emanet duruyo arkadan vga kablosu girişiyle oynayınca sararıyor bazen.Monitörün kablosunu ekran kartına taktığın yerle oyna azıcık bak bakalım düzelcekmi.Bu arada monitörde fezaya yükselmiş olabilir tam garanti veremem problemini halledebilmen konusunda. -
quote:
Orijinalden alıntı: DŗёąΜ
ekran gırısı ve kasanın erkan kablosunu takdıgın yerle oyna bendede sararıyodu bole yapnıca gecıyodu
yine yaptım yine olmadı :(
@ impact_24
sabah kaldırmıstım zaten hoperloru
@ tatbkath
yapıyorum ama duzelmiyor kasadan gelen ses ile ekranın bir alakası var mıdır ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necaiti -- 11 Eylül 2009; 18:02:15 > -
hala gecmedi yardim lutfen -
Sen şimdi önce pc yi bi kapat, kablolarını bi güzel çıkar İftara kadar tv izle sonra yemeğini ye sonra gel aç pc yi. Bırak pc kendine gelsin olmazsa deneriz yine birşeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 11 Eylül 2009; 18:38:03 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X