öncelikle konuyu burda açıyorum yanlıssa özür dilerim . sistemsel bi hata oldugunu sandıgımdan dolayı .
arkadaslar hemen konuya geceyım sabah ufaklığa gta yükledim torrenten indirdim kurdum oynadi 2 saat sora . oyundan ciktikdan sora league of legends ve team speak 3 programına gırerken hata verdi tam hatırlamıyorum .. neticede pc resledim ve pc actıktan sonra ekran siyah ve sadece mouse imleci var . ctrl+alt+delete yaptım yeni görevden explorer.exe yazdım gelmedi .. sora biraz telefonumdan arastırma yaptım zamanında bır cok kiside bu hata olmus ama cozumunu kımse yapamamıs format dısında.
ben şöyle yaptim . güvenli moda girdim sistem geri yükleme noktasi yoktu bu yuzden sistem geri yükleme yapamadım . virüs taraması yaptıgımda da % 70 lerde takılıp kalıyor.. yeni bi kullanıcı actım size burdan yazıyorum.burdada bir hata daha veriyor oda ''windows dosya koruması'' Windowsun düzgün calısması icin gereken dosyalar tanınmayan surumlerle deistirilmis , sistemin düzgün calısması için,windows bu dosyaların ozgun surumlerını yuklemelidir . service pack cd 3 ü takın dıyor .
arkadaslar yani kısaca 1 cümlede toparlarsam sorunumu
--''oyun yükledim . sorasında programlara girerken hata verdi . pc resledim , siyah ekran ve mouse imleci geldi . sistem geri yükleme filan yapamadim . baska oturum actım idareten yardım almak icin burdada windows dosya koruması dedi simdi.''
uzun oldu arkadaslar ama olayi tam tamına yazdım.bilen öneri olan varsa yazsın lütfen .