Şimdi Ara

ekran siyah ve daha bir kaç sorun anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu burda açıyorum yanlıssa özür dilerim . sistemsel bi hata oldugunu sandıgımdan dolayı .

arkadaslar hemen konuya geceyım sabah ufaklığa gta yükledim torrenten indirdim kurdum oynadi 2 saat sora . oyundan ciktikdan sora league of legends ve team speak 3 programına gırerken hata verdi tam hatırlamıyorum .. neticede pc resledim ve pc actıktan sonra ekran siyah ve sadece mouse imleci var . ctrl+alt+delete yaptım yeni görevden explorer.exe yazdım gelmedi .. sora biraz telefonumdan arastırma yaptım zamanında bır cok kiside bu hata olmus ama cozumunu kımse yapamamıs format dısında.

ben şöyle yaptim . güvenli moda girdim sistem geri yükleme noktasi yoktu bu yuzden sistem geri yükleme yapamadım . virüs taraması yaptıgımda da % 70 lerde takılıp kalıyor..
    yeni bi kullanıcı actım size burdan yazıyorum.burdada bir hata daha veriyor oda ''windows dosya koruması'' Windowsun düzgün calısması icin gereken dosyalar tanınmayan surumlerle deistirilmis , sistemin düzgün calısması için,windows bu dosyaların ozgun surumlerını yuklemelidir . service pack cd 3 ü takın dıyor .

arkadaslar yani kısaca 1 cümlede toparlarsam sorunumu

--''oyun yükledim . sorasında programlara girerken hata verdi . pc resledim , siyah ekran ve mouse imleci geldi . sistem geri yükleme filan yapamadim . baska oturum actım idareten yardım almak icin burdada windows dosya koruması dedi simdi.''

uzun oldu arkadaslar ama olayi tam tamına yazdım.bilen öneri olan varsa yazsın lütfen .

• xxirfoxx X kullanıcısına yanıt
    http://support.microsoft.com/kb/929833/tr

baslat - calistir (Windows tusu + r) cmd yazıp entera basın.
    sfc /scannow
    komutunu yazip enter tusuna basin. Bu islem hatali kaynak dosyalarini duzeltmeye calisir. Sizden SP3 CD sini isteyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.