arkadaslar bende nv gf 8600 m gs var ama vısta puanım 3.4 den yukarı cıkmadı hangı drıverı denersem deneyım ama bı forumda 4.7 puan almıs bu ekran kartı ben daha farcry oynayamazken adam overclock suz crysis cod4 calıstırmıs sorun ne olabilir
buda benım sonuclarım
hocam mesala 1 2 driver farklılığı var.Normal ati radeon yada nvidia sitesinden son sürümlerini yükleme driveri ile birde OMEGA diye modifiye driverları var....Bence tarat ve omega driver kullan....
bana driver konusunda bir linkle yardımcı olabilirsen çok sevinirim. 2 haftadır her türlü driverı denedım. farcry,enemy territory oyunlarını oynarken ekranım sımsıyah.
omega driver da işe yaramadı
ne fark eder bilmiyorum ama verdiğin resimde elemanın kullandığı driver bu
Nvidia driver ını uninstall et, hatta driver cleaner ı indirip onunla temizlik yap restart at verdiğim linkdeki sürücüyü bi dene
quote:
Orjinalden alıntı: ben_
buda benım sonuclarım
valla arkadasim bendede NVidia Geforce 8400M GS var ve benim puanim seninkinden yuksek bence sen bi guncellemeleri kontrol et diyim .resim koyamadigim icin ben yaziyim.
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz 4.6 Memory (RAM) 2.00 GB 5.5 Graphics NVIDIA GeForce 8400M GS 3.5 Gaming graphics 1023 MB Total available graphics memory 4.3 Primary hard disk 10GB Free (111GB Total) 5.1
anlamadigim bir sey var. mesela ikimizdede 2GB ram var ancak benimkinin puani daha yuksek