Şimdi Ara

Ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar . benim bilgisayarımda son 1 haftadır ekranda pc açıldıktan 10 15 dakika sonra yeşil çizgiler çıkıyor. sonrada pc 5 dk içinde kendini resetliyo ve o çizgiler yeniden açıldığında olmuş oluyo. sadece güvenli mod da kapanmıyor pc. Neden olabilir acaba düzeltmek için napmam gerekir .

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• ekrandaki çizgiler için yapacak bişi yok monitörü değiştir dene büyük ihtimal monitörün arizalidir.bilgisayarin kapanmasi için o kadar çok şey olabilir ki bir format atmayi dene
  • Sorun monitörde olsaydı bilgisayarın kapanmasına sebep olur muydu, sanmıyorum... Ekran kartınla ilgili bir problem söz konusu gibi "bence"..
  • bence sorunun ekran kartında, bir arkadaşından ekran kartı bulup takıp denersen sorunun büyük ihtimalle çözülür. bu anlattığın problem genelde bilgisayar çalışırken ekran kartının yerinden oynamasından kaynaklanıyor. ama bu sürekli oluyorsa ekran kartında yada kartın girdiği slotlarda bir sorun olmuş olabilir...
  • monitör de sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sorun olsaydı bilgisayar açılırkende aynı olması gerekirdi .

diğer yorumlar için teşekkürler. ekran kartını değiştirmeyi denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenCrocodile*

monitör de sorun olduğunu sanmıyorum çünkü sorun olsaydı bilgisayar açılırkende aynı olması gerekirdi .

diğer yorumlar için teşekkürler. ekran kartını değiştirmeyi denicem

Ekran kartı bu sorunlara neden olduğu gibi ramlerde olabiliyor eğer ki çift slot rame sahipseniz işe onları tek tek dönüşümlü olarak sistemi çalıştırma ile başlayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Ekran kartı bu sorunlara neden olduğu gibi ramlerde olabiliyor eğer ki çift slot rame sahipseniz işe onları tek tek dönüşümlü olarak sistemi çalıştırma ile başlayın...

diğer yolları denedim çözüm olmadı bide bunu deneyeyim teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.