Şimdi Ara

Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Aranızda yeniyim konuya geleyim. Bu konu hakkında bi çok yeri okudum sorunu çözdüm ama aradığım cevabı bulamadım. Bende Dell XPS M1530 modeli bilgisayar var geçen gün harddiskini bozdum gidip yeni harddisk aldım ve bilgisayar çok ısınıp kapandığı için hazır gitmişken termal macun ve cooler pad aldım. Hard diski taktım sorunsuz sistemi kurup macunları sürdüm. Ertesi günü bilgisayar çalışır durumda iken ekranı göstermemeye başladı. Kablolarda veya ekran kartında sorun var demeyin çünkü ekran çalışıyor ekrandaki parlak ışık var ve arada geliyor arada gidiyor. Bazen gidiyor 5 ila 10 dk arası geliyor bazen bi gidiyor bidaha hiç gelmiyor. Dün gelmedi bi video izledim bilgisayarı ısıtıp kapattırıp tekrar denedim oldu bu sefer artık gitmiyor. Şimdi sorun çözüldü ama meraktan soruyorum bunun sebebi nedir. Normal bi dizüstü bilgisayarın ısıları ne olmalı ? Aşırı soğuduğundan dolayımı ekran gidiyor bilmek istiyorum.
    Bilgisayarı soğutucuSUZ kullandığım zaman kaydettiğim sıcaklıklar ;
    Çekirdek 1 : 70
    Çekirdek 2 : 68
    Soğutucuyu çalıştırdığım zaman ;
    Çekirdek 1 : 50-55
    Çekirdek 2 :40-45 derece arasında
    Aşağıya bilgisayarın özelliklerini yazayım daha iyi yardımcı olun bana teşekkürler şimdiden :)

DELL XPS M 1530 NOTEBOOK
    İşletim Sistemi : Windows Vista 32 Bit ( Bilgisayarın orjinal sistemi )
    Bios : Phoenix Rom Bios Plus Version 1.10 A7
    İşlemci : Intel(R) Core(TM) Duo CPU T9300 2.50 GHZ (2CPUs)
    Bellek : 3070 MB
    Ekran Kartı : NVIDIA Ge Force 8600M GT Toplam bellek miktarı : 1520 MB

Benim sorun ile ilgili görüşüm bilgisayarın aşırı soğuması ama kesin emin olmak için birde sizin bilgilerinize başvurayım dedim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    1660s ekran kartı ısınma sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.