Şimdi Ara

ekran titremesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
30.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlarekran titremesinin sebebi elektrik priz veya bağlantı yerlerinin birtanesinde gevşeklik vardır kontrol edin çoklu priz varsa prizi değiştirmeyi deneyin
  • Çözünürlük ayarlarını değiştirdim ve kurtuldum.
  • Merhaba arkadaşım bu çok normal birşey tabi bana göre bendede olmuştu herşeyi güncellemiştim ama boşuna yapmışım. Genellikle yanında bir hoparlör varsa yapması kesindir.

Hoparlörü fişini çekersen, yerini değiştirirsen titreme gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

cep tel v diğer elektroniklerden kaynaklarana sorun.uzaklaştırman yeterli..

Hort olacak ama benim monitörümde de AMD kullanırken bir sorun yokken NVIDIA kullanmaya başlayınca ekran titreme sorunu oluştu. Hoparlörler masada duruyor, hoparlörleri nereye koyabilirim? Masanın altına koysam bir sürü kablo var, pek içime sinmiyor o şekilde, ayak altında durması falan.
  • Monitörün tazeleme ayarlarını değiştir 75 falan yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran yenileme sıklığını artırarak titreşimi azaltabilir veya engelleyebilirsiniz.
    Ekran Çözünürlüğü'nü açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası'nı ve ardından Görünüm ve Kişiselleştirme altından Ekran çözünürlüğünü ayarlayın'yı tıklatın.

Gelişmiş ayarlar'ı tıklatın.

Monitör sekmesini ve ardından Ekran yenileme sıklığı altında istediğiniz ekran yenileme sıklığını tıklatın. Monitörün ayarlanması kısa bir süre alabilir. Değişiklikleri korumak istiyorsanız, Uygula'yı tıklatın. Değişiklikleri 15 saniye içinde uygulamazsanız, yenileme sıklığı orijinal ayarınıza geri döner.
  • Bilgisayar başında uzun süreli kaldığınızda ekranın titremesi gözlerinizi yoruyorsa görüntü tazeleme oranı çok düşük ayarlanmıştır.

Görüntü tazeleme frekansı, monitörün ekran görüntüsünü ne sıklıkla yenidenoluşturacağını ifade eder. 85 Hertz iyi bir seçim, ancak belli bir ekran tazeleme hızı atayabilmek için monitör
    modelinin sisteme doğru tanıtılmış olması gereklidir.

1- Sağ fare tuşuyla Windows masaüstündeki herhangi bir boşluğa tıklayın ve açılan menüden Özellikler’i seçin.
    2- Monitör-Değiştir ve "Tüm Donanım’ı göster"i seçtikten sonra listeden monitör modelini seçin. Aradığınız modeli bulamadıysanız sol pencereden Standart Monitör Türleri’nden Tak ve Çalıştır Monitör’ ü seçin. Tamam ve Kapat’a tıklayın
    3- Ekran Kartı sekmesinden resim tazeleme hızını 85 Hertz’e getirin. Değişiklikleri Tamam’a tıklayarak onaylayın. Yeni düzenlemelerin geçerli olabilmesi için Windows’unyeniden başlatılması
    gerekecektir. Saygılarımla...

• Arkadaslar ben acer vng 7 leptop aldim daha 2 hafta bile olmadi ekranda titreme ve gri yatay karincalanma tarzi cizgiler oluyor ekrani salliyinca geciyor sonra yene oluyor yardimci olabilirmisiniz :(?
    Bu mesaja eklenen görseller:

ekran titremesi ekran titremesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.