Şimdi Ara

Ekran yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar iyi akşamlar.Dizüstü pc normal açılıyor herhangi bir sorun yok.Masa üstü ekranı gelince ekran yanıp sönüyor.Ekran ışığı gelip gidiyor.Bir karanlık bir aydınlık.Flaşör gibi çakıp duruyor.Açıp kaparken ekran normal hiçbir sorun yok.Fakat açılıp masa üstüne gelince yanıp sönme başlıyor.

• Kardesimin pcye format attim. win10 education. yeni gelen ozellikler onda mevcut bende degildi. bendeki yazilim da win10 education. sonra kendi pcme format attim. ilk basta herhangi bir sorun yoktu. 2-3 acilmadan sonra oturum actiktan sonra ekran flasor gibi surekli yanip sonuyor. arka plandaki resim gorunur haldeydi. hicbir sey acilmiyor herhangi bir islem yapamiyorum. f5 tusuna basili tutunca ekran acik kaliyor ve mouse donmaya basliyordu. bu mesaji usbye kurdugum linux isletim sisteminden yaziyorum. linuxta herhangi bir sikinti yok. ekran acik. windows oturum actiktan hemen sonra basliyor. hic uzun sure acik birakmadim. simdi, kardesime kurdugum pcde sorun yok yani win10da hata olmasi ihtimali yok. ekran kartinda sorun var desek linuxta sorun cikarmadi. driver da sorun var desek daha once de win10 education surumu vardi onda sorun yoktu. tam anlayamadim cildiriyorum :D ek olarak hdmi ile tvye baglandigimda tvde de ekrani da yanip sonuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufRain -- 29 Ocak 2017; 1:18:47 >
  • Bir önceki driver sürümü yüklemeyi deneyin. Çünkü başka bi işletim sisteminde sorun çıkmadığını söylediniz, demekki problem driver-sistem uyumluğunda... Driver yüklemeden önce güncelleştirmeler yüklenmediğinde de aynı problem oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad pcye tekrardan format attım. Şuan ekran çalışıyor. pc eski olduğu için win10 driver'ı bulmak imkânsız gibi. Driver henüz kurmadım. pcyi tekrar açmaya korkuyorum :) driver programı kurup denicem.

Güncelleme: x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 Toplu Güncelleştirme (KB3213986). -Yüklenmiş bile :) yeniden başlatma istiyor. Önce driver yüklemeyi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufRain -- 29 Ocak 2017; 14:36:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.