Şimdi Ara

ekran yanip sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sorunla 1 ay oncede karsilastim monitör un isigi yanip sonuyor pcnin ramini ve pilini cikartip bekledim sonra 1 saat sonra acildi bu sorun yine oldu monitör yanip sönüyor ekran karti calisiyor fani donuyor psu çalışıyor kasada anormal olan bisi yok hersey calisiyor ev cok sicak 35 derece var alanya cok sicak bir yer sorun ne olabilir hem vga hem hdmi da denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sicaktan degil de kartin arizali anladigim kadariyla durduk yere goruntuyu kesiyor makine calismaya devam ediyor.monitor sinyal gelmediginde yanip soner.karti cikarip deneyebilecegin bir arkadasin ya da bilgisayarci var mi?orada da yaparsa kart mefta olmus demektir belki fırınlama yap diyen olabilir ama yenisine de bakabilirsin.
  • Kart 1.5aylik fanlari normalce dönüyor r7 265 statik elektrik birikmesi diye internete görmüştüm ama ayni sorun duzelmisti geçen ay bide eher kartta sorun varsa daha kart yeni garantiye girermi degisisim yaparlarmi

• Up

• Arkadaslar acil

• evet kartta sorun varsa garantiye girer.baska makinede dene ki emin ol bozuk oldugundan diye demistim ama direkt garantiye de gonderebilirsin.statik elektriklenme degil goruntuyu kesiyorsa daha ciddi bir sorunu vardir.
  • Onboard dada görüntü yok ramin slotunu degistirdim ondan mi sorun var ethernet kablosu takili yesil isik yaniyor anakart ta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman belki anakartinda bir sorun vardir.ramin slotunu degistirmen goruntu kesilmesine sebep olmaz ramden olsa hic goruntu gelmez.bilgisayarci var mi yakinlarinda simdi bilmeden neyi garantiye gonderecegini de bilemezsin bilen biri denesin parcalari sunda sorun var desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

o zaman belki anakartinda bir sorun vardir.ramin slotunu degistirmen goruntu kesilmesine sebep olmaz ramden olsa hic goruntu gelmez.bilgisayarci var mi yakinlarinda simdi bilmeden neyi garantiye gonderecegini de bilemezsin bilen biri denesin parcalari sunda sorun var desin.

Hic goruntu yok zaten

• quote:

monitör yanip sönüyor ekran karti calisiyor fani donuyor psu çalışıyor kasada anormal olan bisi yok hersey calisiyor

bu dedigin ne peki?hic goruntu gelmemesi yeni mi oldu?
  • quote:

quote:

monitör yanip sönüyor ekran karti calisiyor fani donuyor psu çalışıyor kasada anormal olan bisi yok hersey calisiyor

Sorun duzeldi rami 3 kez degistirdim onboard bagladim ondanda sonuc alamamistim rami ln slotunu degistirdim sorun duzeldi fakat 1. Ayda bu iki oluyo yok yere neden okuyo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2190mert

quote:

quote:

Sorun duzeldi rami 3 kez degistirdim onboard bagladim ondanda sonuc alamamistim rami ln slotunu degistirdim sorun duzeldi fakat 1. Ayda bu iki oluyo yok yere neden okuyo acaba

neyse ekran kartindan degilmis sonucta garanti vs ugrasmana gerek yok.bu basina gelen ram olayi niye olur ya anakart ramleri seciyordur giciklik yapiyordur ya da kit degil farkli marka ram birarada kullaniyorsan ramler uyumsuzluk yapiyordur.

• Tek slot ram .s para biriktiriyorm corsair cl9 4×2 almak için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.