Şimdi Ara

Ekrana Çift Dokunarak Kilit Açıp Kapatmak (Videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG telefon sahibi tüm arkadaşlarımın benim iPhone'uma karşı sundukları tek kozu olan KnockOn özelliği, yani ekrana çift dokunarak telefonu kilitleme ve kilit açma özelliğini Jailbreak'li telefonunuza nasıl uygulayacağınızı anlatmaya çalıştık.

https://youtu.be/Ay4VsmIcDvE

Videoda elimizden geldiğince anlaşılır bir dil kullanmaya özen gösterdik. Buna rağmen takıldığınız noktaları yazarsanız yardımcı olmak isteriz.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbastemur -- 26 Eylül 2016; 19:26:50 >

• Video da bulunabilseydi iyi olabilirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellendi.

• Emeğinize sağlık çok orjinal olmuş. Kilit ekranı wallpaper 'ı çok beğendim, paylaşır mısınız?

Birde kilit ekranı parmak izi okuyucusu tweak'ini nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Emeğinize sağlık çok orjinal olmuş. Kilit ekranı wallpaper 'ı çok beğendim, paylaşır mısınız?

Birde kilit ekranı parmak izi okuyucusu tweak'ini nasıl yaptınız?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Kilit Ekranı Resmimiz için link:https://www.dropbox.com/s/e10hn4xvl2wsv1e/Photo%208.09.2016%2014%2054%2053.jpg?raw=1

Kilit ekranındaki Apple Pay animasyonunu için de PassPrint tweak'i kullanıyorum. Bunun için de video çekeceğim :)

• farkındamısın bilmem ama şarjı içiyor bu. ekran kitlenmiyor sadece kararıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

farkındamısın bilmem ama şarjı içiyor bu. ekran kitlenmiyor sadece kararıyor

Donanımsal olarak iPhone'larda böyle bir özellik olmadığından bu işlemi ekran karartıp kilit ekranına geçerek yapıyor.

Ekranı kapattıktan sonra arkaplanda 5dk. daha çalışmaya devam ediyor. Şarj konusunda da videoda da belirttiğimiz gibi etki var maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burakbastemur kullanıcısına yanıt
    Ben tesekkur ederim. Videolarinizi bekliyorum hocam

• Yaninda prizi olan yüklesin beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.