Zaten o 6 pin çeviricilerin ucundaki molekslerden biri çoklayıcı. 1 tanesine bağlasa yine yeter. Bugüne kadar kullandığım hiç bir kartta o 2 moleksi bağlamadım psu ya. 6 pini ekran kartına taktım diğer uçtaki 2 moleksten birini psu ya bağladım. GTS250 de kullandım bu şekilde, 8600GTS de, HD4850 de. hatta diğer çoklayıcı dediğim uçlara kasa fanı bile bağladığım oldu.
ewt yeni bi psu almam şart oldu ama 1 hafta beklemem gerek :) para bulmam için nakit 50 war bi 60 daha bulurum :) ii bi power alabilirim o parayada
@MÜŞAVİR
Gerçekten ilginçmiş herhalde sorun çıkartıcak 1 kart'a denk gelememişsin. , çünki bu molexler'de 2 det 12Volt'u farklı noktalara gönderir ve 2'li molexler'de 1 adet 12V ayrı 4 pin soketinden alındığına göre 2'sinide bağlamak gerekir'ki yukarıda resmini verdiğim molex'e dikkat edersen 12V olarak (Sarı kablo ile 6 pin kısım'da) köprü yapılmış, buda o 2 kanalı ayrı ayrı kullanan 1 VGA illaki vardır ve oradaki köprü bu tip 1 VGA için önlem niteliğinde'dir.
Bu yukarıda'ki resimdede diğer uçların 4 pin olduğunu düşünürsek sağ ve soldaki için ayrı 4 pin moleks'e giriş yapmak gerekir, tekini kullanmak demek kart'ın üzerine giden 6 pine 1 adet 12V giriş yapmak demektir.
Aşağıda'ki resimde görüldüğü üzre,
1 adet sağ taraftan 1 adette soldan 6 pin ucuna 12V girişi var, bu tip kablo'da kart'a 1'inin çoklayıcı olması için 4 pin kısmında'ki 2 adet molexten 1'i dişi, diğeri'de erkek olmalı, belki çoklayıcı şeklinde olan tipte'ki molexler'de, yine 1 adet 12V için köprü'de olabilir, ben görmediğim için bilemem.
Edit : Ama ben bu şekilde kullandım sorun'da yaşamadım diyorsun, sana güvenim tamdır, kullanıcı olarak seninle zıtlaşıcak değilim sonuçta öyle diyorsan hiç kuşkusuz öyledir. sadece teoride öyle değilmiş gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 8 Mayıs 2010; 18:04:18 >
dhante çok tşk ederim yarın kartı ve kaploların fotosunu çekip buraya koyarım inş. gelen abi dediki psu yetersi (= yeni bi psu almam sart oldu ALLAH RAZI OLSUN :) HEPİNİZDEN
ya işlemci çift çekirdek 3.0 blki ondan deildir psu yetersiz dedi herkes para biriktiriom psu alıcam (= takıp calısınca wea calısmazsa yazarım buraya bilgileniriz :)
evet sonunda kartı çalıştırdım 2 girişinede pcı exp girişi yapmazsan kart çalışmıyor bugun 500w power aldım taktım şimdi canavar gibi çalışıyor herkese teşekkür ederim :)
Hayırlı olsun.
eyvallah kardeşim daha ileri sizin olsun :) su resimde sag üst köşede 2 giriş varya ikisinide takmak gerekiyo yoksa çalışmıyor kart :) alacaklar bilginiz olsun tecrübe konusuo :dp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme