Şimdi Ara

Ekrana görüntü gelmiyor (Bilgisayar açılmıyor?) *ÇÖZÜLDÜ* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
84.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun bendede var pc yı acıyorum kasa calısıyor ekranda calısıyor ama ekran gelmıyor yanık kokusu gelmedı kasayı actım yanık falan yq yardım pls
  • Aynı sorun varsa neden konudaki aynı şeyleri yapmayı denemiyorsunuz.
    Yaptıysanız, yaptıklarınızı da yazın ona göre yardım etmeye çalışalım.
  • fanlar calısıyor tozlu ıcı tozu sılıyorum kasayı takıyorum acılıyor. kapatıyorum aynı sanıye tusa basıyorm acılmıyor
  • Bendede durum aynı. Power'a bastığımda çalışıyor, Hdd den dıt diye ses çıkarıyor ondan sonra sessiz sesiz çalışıyor. Ama hiç görüntü gelmiyor. Ekran sağlam fan man herşey tamam. Sadece görüntü yok. Bir ara parçaları söküp takıyordum çalışıyordu. Şimdi ne yaptıysam olmadı. Ne yapacağız
  • Sorun anakartta beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: esinran

ya bende de bi pc var netteki yapılabilecek herşeyi ama herşeyi yaptım bi türlü monitöre bağlantı kuramıyorum... biri bu durumdan beni kurtarsın...

pc çalışıyor, fanlar çalışıyor, dvd sürücü vs çalışıyor ama görüntü yok... pc mause yi görüyor, power düğmesine bastığımda klavyedeki tümışıklar yanıp sönüyor sonra tık yok... offf delirtcek beni bu pc.

bunun gibi bi tane daha vardı onun bıos resetleynce düzeldi ama bu pc ye kar etmedi... tüm parçalarını tekerteker kombinasyolarla deedim yok, monitöre bağlamıyo bu lanet cihaz... bu arada ekran kartı onboard...

Ekran Kartın gitmiş kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametshn

arkadaşlar aynı sorun bendede var denemediğim değiştirmediğim parça kalmadı sadece işlemci ve anakartı değiştirmedim ram güç kaynagı ve ekran kartı monitör hepsini başka bilgisayarlarda denedim ama olmadı sizce sorun neden kaynaklı ekran kartı slotumu arızalı yada işlemci akla gelecek en kötü yön anakart gitmiş oluyor galiba

Pc ne baska ekran kartı tak bir şekilde bul eğer gene açılmaz ise anakarttandır ha dersen fanlar calısıyor ama vs vs slot bozuktur oda olamaz dersen anakart üstündeki tüplere iyi bak şişme yapmıs mı yan duruyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumalisav02

Bendede durum aynı. Power'a bastığımda çalışıyor, Hdd den dıt diye ses çıkarıyor ondan sonra sessiz sesiz çalışıyor. Ama hiç görüntü gelmiyor. Ekran sağlam fan man herşey tamam. Sadece görüntü yok. Bir ara parçaları söküp takıyordum çalışıyordu. Şimdi ne yaptıysam olmadı. Ne yapacağız
    benzer sorun benimde başıma gelmişti.ramler de sorun vardı,ramleri tek tek söktüğümde bir tane ramin arızalı olduğunu farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meseOdunu -- 4 Mayıs 2012; 13:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

benzer sorun benimde başıma gelmişti.ramler de sorun vardı,ramleri tek tek söktüğümde bir tane ramin arızalı olduğunu farkettim.

Ram takılı olmasa bile pc ye görüntü gelir fakat makine dilinde kalır pc açılmaz sürekli öter ramdan olcağını sanmıyorum bu durum ya slottan yada karttan başka bir ihtimal olmaz kablo falan denemıs bence büyük ihtimal karttandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

quote:

Orijinalden alıntı: bgoker

Ram takılı olmasa bile pc ye görüntü gelir fakat makine dilinde kalır pc açılmaz sürekli öter ramdan olcağını sanmıyorum bu durum ya slottan yada karttan başka bir ihtimal olmaz kablo falan denemıs bence büyük ihtimal karttandır

haklısınız bende onu kastetmiştim ama anlatımımda yanlışlık var.ram slotu yerine ezbere ram yazmışım.
  • Hocam bndede aynı sorun var bilgisayar calısıyor ekran kartı calısıyor vs. ama bip sesi gelipte ekrana goruntu gıtmıyor oldugu gıbı calısıyo sadece. Bilgisayar cok tozlanmıstı sıcaklıktan kendını resetlıyodu actm ıcını tum parcaları soktum kompresorle hava bastım temızledım ama taktıktan sonra bi turlu ekrana goruntu gitmiyor. Onboard olarak denedım yıne olmadı. Bilgisayarcıya goturdm ram falan değişti olmadı işlemciyi baska anakarta taktı denedı yıne olmadı parcaları cıkarıp bkleyelm dedım tamam dedım suan parcalar hala ayrık duruyor. Sizce napmalıyım acaba toplarken ne gibi bi zarar vermıs olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Hocam bndede aynı sorun var bilgisayar calısıyor ekran kartı calısıyor vs. ama bip sesi gelipte ekrana goruntu gıtmıyor oldugu gıbı calısıyo sadece. Bilgisayar cok tozlanmıstı sıcaklıktan kendını resetlıyodu actm ıcını tum parcaları soktum kompresorle hava bastım temızledım ama taktıktan sonra bi turlu ekrana goruntu gitmiyor. Onboard olarak denedım yıne olmadı. Bilgisayarcıya goturdm ram falan değişti olmadı işlemciyi baska anakarta taktı denedı yıne olmadı parcaları cıkarıp bkleyelm dedım tamam dedım suan parcalar hala ayrık duruyor. Sizce napmalıyım acaba toplarken ne gibi bi zarar vermıs olabilirim?

Noktası virgülüne sizinle aynı şekilde oldu benim sorunum da. Çok tozluydu. Çıkardım ekran kartını rami işlemciyi. tozdan arındırdıktan sonra tekrar topladım ama görüntü gelmiyo bi türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tollerance

quote:

Hocam bndede aynı sorun var bilgisayar calısıyor ekran kartı calısıyor vs. ama bip sesi gelipte ekrana goruntu gıtmıyor oldugu gıbı calısıyo sadece. Bilgisayar cok tozlanmıstı sıcaklıktan kendını resetlıyodu actm ıcını tum parcaları soktum kompresorle hava bastım temızledım ama taktıktan sonra bi turlu ekrana goruntu gitmiyor. Onboard olarak denedım yıne olmadı. Bilgisayarcıya goturdm ram falan değişti olmadı işlemciyi baska anakarta taktı denedı yıne olmadı parcaları cıkarıp bkleyelm dedım tamam dedım suan parcalar hala ayrık duruyor. Sizce napmalıyım acaba toplarken ne gibi bi zarar vermıs olabilirim?

Noktası virgülüne sizinle aynı şekilde oldu benim sorunum da. Çok tozluydu. Çıkardım ekran kartını rami işlemciyi. tozdan arındırdıktan sonra tekrar topladım ama görüntü gelmiyo bi türlü.

Aynisi bende de oldu ama ben rami ekran kartini cikarmadim, sadece islemci fani ve sogutucusu cok kirliydi onlari cikarip ufleme yoluyla temizledim ayrica termal macunu da siyirdim (temizledim yani ) sonar taktim biguzel kablolari taktim verdim gazi hdd den calisma sesi geldi ama board biplemedi! ekrana goruntu alamadim.. hala alamiyorum.. rami cikardim diger slota taktim olmadi, ramsiz calistirdim biiip sesini bile vermedi.. dumur olaylarindayim... sadece islemci fan ve sogutucusunu boarddan ayirdim diger hicbirseye dokunmadim... ama bu sorunu yasiyorum... bu arada board ustu ve kasa icindeki tozu supurge ile cektim...

• aynen bi türlü bip sesi gelmiyor. ben teknik servise götüreceğim bugun yanında olacağım ne yaparsa izinle paylaşırım çözüme kavuştururuz.
  • sorun çözüldü arkadaşlar. anakartım arıza yapmış ram slotum bozulmuş bir tanesi ramin biri çıkarıldı 1 gb a düştü. şimdi bana acilen ikinci el ddr2 ram lazım. 2 gblık iyi olur.
  • Arkadaşlar şuan bendede var aynı durum konuda herşeyi denedim olmadı ramleri değiştirdim ekran kartını çıkardım on board denedim o da olmadı. Kablolarla oynadım önceden kablolarla oynayınca oluyordu artık oda olmuyor ben ya hdd yada anakartta olduğunu düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim acaba? Normalde açılırken bip sesi çıkardı o ses çıktığında tamam görüntü geliyor ama çıkmayınca gelmiyor bu ara gene çıkmamaya başladı ve ekrana hiçbirşey gelmiyor yardım edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Arkadaşlar şuan bendede var aynı durum konuda herşeyi denedim olmadı ramleri değiştirdim ekran kartını çıkardım on board denedim o da olmadı. Kablolarla oynadım önceden kablolarla oynayınca oluyordu artık oda olmuyor ben ya hdd yada anakartta olduğunu düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim acaba? Normalde açılırken bip sesi çıkardı o ses çıktığında tamam görüntü geliyor ama çıkmayınca gelmiyor bu ara gene çıkmamaya başladı ve ekrana hiçbirşey gelmiyor yardım edebilir misiniz?

benim ram slotum arıza yapmıştı ramlerin yerlerini değiştirerek birer birer dene hiçbiri olmazsa başka bi ram getir ramlerde de sorun olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Arkadaşlar şuan bendede var aynı durum konuda herşeyi denedim olmadı ramleri değiştirdim ekran kartını çıkardım on board denedim o da olmadı. Kablolarla oynadım önceden kablolarla oynayınca oluyordu artık oda olmuyor ben ya hdd yada anakartta olduğunu düşünüyorum bunu nasıl anlayabilirim acaba? Normalde açılırken bip sesi çıkardı o ses çıktığında tamam görüntü geliyor ama çıkmayınca gelmiyor bu ara gene çıkmamaya başladı ve ekrana hiçbirşey gelmiyor yardım edebilir misiniz?

benim ram slotum arıza yapmıştı ramlerin yerlerini değiştirerek birer birer dene hiçbiri olmazsa başka bi ram getir ramlerde de sorun olabilir.

Hocam herşeyi denedim. Burda konu başlığında çözüldü yazılınca bakılmaz diye yeni konu açtım orda herşeyi söylediler denedim ama olmadı yarın tamire gidicek bakalım neyi çıkıcak büyük ihtimal anakarttan diye düşünüyorum ben.

• %90 anakarttan zaten de ben de tamire gönderdim de çıktı bi rami cıkardılar düzeldi.

hadi kolay gelsin .)
  • Bilgisayarıma görüntü geliyor tam acılcak reset atıyor olmadı görüntü gidiyor
    ne yapmalıyım formatda yapamıyorum ekran kartımda sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.