arkadaslar sorunsuz çalışan pc im bundan yaklaşık 2 ay önce bi akşam tuşuna bastığımda .anakarttan bip sesi alamadım görüntü gelmedi ama tüm fanlar cd romlar sorunsuz sekilde calısıyordu ethernet in ışığı dahi sorunsuz yanıyordu.
1- bios pilini çıkarttım bekledim 2-remleri çıkarttım tek tek denedim 3-ekran kartını çıkarttım onboard ekran kartı ile açmaya çalıştım 4-remsiz açmaya çalıştım 5-anakartın elektrik kablosunu söktüm bi süre bekledim sonra açmayi denedim 6-bios pilini değiştirdim 7-cd rom lar hdd ve tüm elektrik çekebilecek parcaları çıkardım ekrana yinede görüntü gelmedi
yani aklıma gelen herşeyi denedim ama ne ekrana görüntü geldi nede anakarttan bip sesi geldi kaldırdım kenara koydum anakart yandı diye aradan 2 hafta geçti tekrar deniyim dedim ve tuşuna bastığımda calıstı yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyordum ki dün aksam aynı arızayı verdi makine tüm işlemleri tekrar denedim ama yine bir faydası olmadı acaba sorun ne olabilir.kafayı yemek üzeriyim ya pc yi kırcm ya kafayı yicem.YARDIMlarınızı bekliyorum simdiden herkeze teşekkürler
Pc'yi kırmana gerek yok yok illa kırıcam diyorsan nerde kırdığını söyle gelip alalım parçaları :)
sorun powerspply'den kaynaklanıyor .
Denemeni öneririm.
Kolay gelsin.
teşekkürler akşam deniyeceğim başka neden olabilir peki sizce