Bildirim
Ekrana görüntü gelmiyor ve pc klavye, mouseyi görmüyor yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
güncel -
Cihaz çalışıyor fakat görüntü mü gelmiyor?quote:
Orijinalden alıntı: Avrasya Gaming
güncel -
Aynen, pc çalışıyor kasa fakat görüntü gelmiyor anakart felan sorunsuz çalışıyor fanka, ısıkları felan fakat klavye, mouse, cd rom, görüntü felan yok -
Konu Günceldir, Sorunum hala çözülmedi lütfen anlıyan varsa yardımcı olsun.quote:
Aynen, pc çalışıyor kasa fakat görüntü gelmiyor anakart felan sorunsuz çalışıyor fanka, ısıkları felan fakat klavye, mouse, cd rom, görüntü felan yok -
İyi günler. Pcnin önünde ki HDD ışığı yanıyor mu hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: V_Vikernes
İyi günler. Pcnin önünde ki HDD ışığı yanıyor mu hocam?
Power tusuna basınca 1 saniye ısık yanıyor, sonra sönüyor. -
Hocam şuan iş yerindeyim bana pmden yazabilir misin telefondan halledebiliriz. -
Kardeşim hdd'ni kontrol etmen gerekquote:
Orijinalden alıntı: V_Vikernes
Hocam şuan iş yerindeyim bana pmden yazabilir misin telefondan halledebiliriz. -
Klavyenin, mousenin veya ekrana görüntü gelmemesinin hdd ile bir alakası varmı ? -
Bu elektronik cihaz ne olacağı hiç belli olmuyor evet biraz saçma geliyor ama :) -
Sorun devam ediyor, güncel.quote:
Orijinalden alıntı: LAZAROV55
Bu elektronik cihaz ne olacağı hiç belli olmuyor evet biraz saçma geliyor ama :) -
Güncelquote:
Sorun devam ediyor, güncel.
Alıntıları Göster -
Güncel, konu hergün güncellenmeye devam edecektir.quote:
Güncel
Alıntıları Göster -
Ekran kartı faktörünü 2 kartı da taktığınız ve denediğiniz için eliyoruz.Demek ki sorun başka bir parçada.quote:
Güncel, konu hergün güncellenmeye devam edecektir.
Alıntıları Göster
Sorun halen devam ediyor demişsiniz; bahsedilen hdd hatası ihtimalini değerlendirdiniz mi? Başka bir Hdd ile çalıştırmayı denediniz mi bilgisayarı? Bios hata sesi veriyor mu açmak için power tuşuna basınca? -
ramları kontrol etmenizde fayda var varsa başka bir ram ile kontrol ederseniz sağlıklı olur.yada birden fazla ise tek tek deneyebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: tysonpearl
Ekran kartı faktörünü 2 kartı da taktığınız ve denediğiniz için eliyoruz.Demek ki sorun başka bir parçada.
Sorun halen devam ediyor demişsiniz; bahsedilen hdd hatası ihtimalini değerlendirdiniz mi? Başka bir Hdd ile çalıştırmayı denediniz mi bilgisayarı? Bios hata sesi veriyor mu açmak için power tuşuna basınca?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhansari_1
ramları kontrol etmenizde fayda var varsa başka bir ram ile kontrol ederseniz sağlıklı olur.yada birden fazla ise tek tek deneyebilirsiniz.
2 Tane ram var, tek tek denedim sıkıntı yok sanırım ramlarda, hdd çalışıyor şuan, fakat işte klavye, mouse ve ekrana görünü gelmiyor. -
hdd olacağını sanmıyorum.hdd olmazsa bile ekrana görüntü gelmesi lazım.siz yinede testleri hdd takmadan yapın.işlemci güç bağlantısı ve işlemciyi soketinden tekrar söküp takın.quote:
Orijinalden alıntı: Avrasya Gamingquote:
Orijinalden alıntı: gokhansari_1
ramları kontrol etmenizde fayda var varsa başka bir ram ile kontrol ederseniz sağlıklı olur.yada birden fazla ise tek tek deneyebilirsiniz.
2 Tane ram var, tek tek denedim sıkıntı yok sanırım ramlarda, hdd çalışıyor şuan, fakat işte klavye, mouse ve ekrana görünü gelmiyor.
Alıntıları Göster
-
Denedim onuda işlemciyi söküp tekrar taktım olmadı -
Güncelquote:
Denedim onuda işlemciyi söküp tekrar taktım olmadı
Benzer içerikler
- sembollerle kalp yapma
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- modem tamiri
- laptopa su döküldü açılmıyor
- ekran kartı olmadan pc çalışır mı
- hoparlörden ses gelmiyor
- pc otomatik kapatma
- root ne demek
- suya düşen telefon
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X