Olabilir, belki bios update ile destek geliyordur ama onun içide sistemi açacak bir rama ihtiyacınız var, bence aldığınız anakart o işlemciye pek gitmemiş daha iyi bir anakart alabilirsiniz, mesela msi nin gd65 yada gd80 leri var bütçeniz uygunsa.
corsair 1600mhz 4gb desteği yok senin anakartın insan gider xfx asus falan alır bea
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
corsair 1600mhz 4gb desteği yok senin anakartın insan gider xfx asus falan alır bea
sorun çözüldü. anakart arızalıymış.
Hadi geçmiş olsun.
Eskiden donanımlar böyle hata oranı yüksek çıkmazdı, ofise 10 yıl önce aldığımız pc ler (içini açsam toz yumağından kapak geri örtülmez) çatır çatır çalışıyor. Geçen sene topladığım 4 çekirdek pc de her gün bi sorun çıkıyor. FX5200 vardı pc lerden birinde tabiri caizse yerden yere vurdum banamısın demedi halen çalışıyordu satana kadar, 8400GS vardı, fanı 2 dakka çalışmadı diye cırt pert oldu kart.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Hadi geçmiş olsun.
Eskiden donanımlar böyle hata oranı yüksek çıkmazdı, ofise 10 yıl önce aldığımız pc ler (içini açsam toz yumağından kapak geri örtülmez) çatır çatır çalışıyor. Geçen sene topladığım 4 çekirdek pc de her gün bi sorun çıkıyor. FX5200 vardı pc lerden birinde tabiri caizse yerden yere vurdum banamısın demedi halen çalışıyordu satana kadar, 8400GS vardı, fanı 2 dakka çalışmadı diye cırt pert oldu kart.
sağolasın hocam . biraz uğraştırdı benı ama sonunda pcyı kurup çalıştırmam yetti. dediğin gibi eskiden bu tür sorunlar pek çıkmazdı ama teknolojı ilerledikçe bu tür sorunlar arttı . akşama biraz test yapım diyorum bakalım nasıl sonuç alcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme