Şimdi Ara

ekranda kırmızı çizgiler sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar asusm50vcser. notbook kullanıyorum yaklaşık 1 2 haftadır ekranda kırmızı dikey çizgiler çıkıo ve çok hafif yazılarda bi titreme var bilgisayara format attım ilk başlarda düzelir gibi oldu fakat daha sonra sorun tekrar ortaya cıktı donanımsal olduğunu düşünüorum bilgisi olan arkadaslarımızz varsa yardım ederlerse cokk sevinirimm şimdiden tşklrr..

• Merhaba aynı sorun dün akşam bende de başladı. Normalde ekran görüntüsünde bir sorun yok fakat foto, video veya oyun açtığımda özellikle siyahın bir tonunda toplanmış kırmızı noktalar görünüyor. Bilgisayarımda masaüstünde direk siyah renk kullanıyorum kırmızı nokta veya çizgiler görünmüyor. Bilgisayarım HP pavilion dv6138ea ve garanti süresi geçeli yaklaşık 1 yıl oldu. Geçen gün bilgisayarımı fan sorunu yüzünden açmıştım. Fakat ilk defa açmıyorum. LCDnin bağlandığı yerde bir temassızlık olabilir mi acaba? Çünkü aynı zamanda vga çıkışından birde analog monitöre bağlıyım onda hiç bir sorun yok.
  • sorunu hallettim. alisbilgisayarında dediği gibi ramlerin birini çıkartıp deneyin. Sonra tekrar ikisinide takıp çalıştırabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.