Şimdi Ara

Ekranda renkler karışıyor-Kırmızı yeşil Çizgiler çıkıyor lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • **Beyler pcyi 3 senedir kullanıyorum.oyuna veya facebook`a girdiğimde,youtubeda video izlerken pc donuyo ve renkler karışıyor,mavi-kırmızı-yeşil cizgiler çıkıyor.alttaki resimdeki gibi oluyo.Bazende ekran kapanıyor kendiliğinden Reset atmak zorunda kalıyorum hep.Evde Plazma Tvye bağladm pcyi yine aynı sorun var.yani monitörde bi sorun yok.Pcye format attım değişen birşey olmadı. Ama Güvenlik kipinde açtıgımda bir sorun olmuyor .Sizce neden böyle oluyor? ne yapmam gerekiyor? ilk defa böle bir sorunla karşılaştım.Lütfen yardım edin.
     Ekranda renkler karışıyor-Kırmızı yeşil Çizgiler çıkıyor lütfen Ekranda renkler karışıyor-Kırmızı yeşil Çizgiler çıkıyor lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran karti arizasi. Masaustu ve ayri ekran karti var ise sogutucu tum ekipmanlari sokup 3 dakika 250derece firinda isitmaniz gecici cozum saglayacaktir.
    Tabiki garantisi varsa ekran kartinin direk garantiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artifact sorunu hocam bu. Sistemimi upgrade etmeden önce kullandığım 2 ekran kartından birinde bu vardı. Underclock yapmadan asla düzelmiyordu. Tamamen bir düzelme hiç sağlamadı kart zaten. Bilgisayaramı açtığımda Underclock yaptığımda ekran bu hale gelmeden kullanabiliyordum en azından. Bana oyun oynamayı işkence haline getirmişti. İmkanınız varsa mutlaka kartı veya bilgisayarı iade edin. Teknik servis falan değil direk iade edin. İade etme şansınız yoksa teknik servise başvurun.
    Bu sorunun geçici çözümleri var sadece. Tamamen bir tamir imkansız denebilir. Fırınlama yapılarak düzeldiği söyleniyor ama ne kadar doğru bilemem. Elimdeki artifact sorunlu kartı bir ara fırınlama yaparak düzeltmeye çalışıcam bende ihtiyacım yok nasıl olsa. İşe yararsa konusunu açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 16 Temmuz 2015; 23:45:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.