Şimdi Ara

Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

quote:

Aldigin telefonda dandik zaten..

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

Bos konusmussun,g2 ile gmd yi bir tutuyorsan sana daha ne diyebilirimki

Bana bir şey demene gerek yok, G2 saolsun forumlarındaki artık kronikleşmiş sorunlarını G2 kendisi söylüyor zaten,
    G2 konuları maşallah sarı leke sorununu ve ses boğukluğu sorunun yaşayan G2 mağdurlarından geçilmezken buraya gelip Gmd de sarı leke var diye bu telefon dandik diyorsan G2'ye de dandik demelisin.

Şimdi buraya gelip "bende G2 var ama bahsettiğin sorunları yaşamadım" diyen olacaktır, fakat istisnalar kaideyi bozmaz, G2 resmi olarak kronik sorunlu olduğu tescilli bir telefondur.

Suan mobilim dandik cin oyuncaginizin,servisin berbatligi,firmanin cakaliigi hepsini musait anikda paylasirim,G2 hayalinizken kendinizi gmd ipe avutum bir iyi telefon safsatalarinizin gercek olmadiginizi sizde biliorsunuz,cikip biride bunu acikca soyleyince bu zihniyet hac gormus vampir tepkisi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

Bana bir şey demene gerek yok, G2 saolsun forumlarındaki artık kronikleşmiş sorunlarını G2 kendisi söylüyor zaten,
    G2 konuları maşallah sarı leke sorununu ve ses boğukluğu sorunun yaşayan G2 mağdurlarından geçilmezken buraya gelip Gmd de sarı leke var diye bu telefon dandik diyorsan G2'ye de dandik demelisin.

Şimdi buraya gelip "bende G2 var ama bahsettiğin sorunları yaşamadım" diyen olacaktır, fakat istisnalar kaideyi bozmaz, G2 resmi olarak kronik sorunlu olduğu tescilli bir telefondur.

Suan mobilim dandik cin oyuncaginizin,servisin berbatligi,firmanin cakaliigi hepsini musait anikda paylasirim,G2 hayalinizken kendinizi gmd ipe avutum bir iyi telefon safsatalarinizin gercek olmadiginizi sizde biliorsunuz,cikip biride bunu acikca soyleyince bu zihniyet hac gormus vampir tepkisi veriyor.

1. Gmd kullanmıyorum,
    2. Telefon araştırdığım için senin gibi hiçbir markanın fanboyu değilim,
    3. Araştırdığım kadarı ile G2 kimsenin hayali değil, sadece f/p açısından tercih ediliyor ve bu sebeple G2 alanlar büyük oranda ses boğukluğu ve ekran sararması sorunları ile karşılaşmış durumda.

Sen fanboyluk yapıp Gmd'ye dandik diyorsan G2 için de sorunlu bir telefon olduğu için dandik demelisin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gecmis olsun..

1. Gmd kullanmıyorum,
    2. Telefon araştırdığım için senin gibi hiçbir markanın fanboyu değilim,
    3. Araştırdığım kadarı ile G2 kimsenin hayali değil, sadece f/p açısından tercih ediliyor ve bu sebeple G2 alanlar büyük oranda ses boğukluğu ve ekran sararması sorunları ile karşılaşmış durumda.

Sen fanboyluk yapıp Gmd'ye dandik diyorsan G2 için de sorunlu bir telefon olduğu için dandik demelisin.

1. supehlı hatta bence kolpa.
    2.arastırman boyleyse zaten gecmıs olsun..
    3 arastırdıgın kadarı yetersız demekkı..

sen ve bu zıhnıyetın agababalarına daha oncede yazdıgım hatta onlarında bıldıgı ama ısıne gelmedıgı su ki..

g2 de bozulabılır z2 de z3 de note4 hepsınde arıza cıkacaktır kusursuz yada bozulmaz cıhaz olmadı olmaycak,ama senın o aklınca senı ınceten gmd ye laf soylenmesıne sende o zaman ekran sararması var g2 de dandık dıyorsun,ahh canım yaa ne kadar basıt cozdun olayı,zaten gmd vıtamınken elektronık sektorunde olan lg yı aynı kefeya koyan bonzaı kafasını gecıyorumda,gmd neden dandıktır bılırmısın arıza yapması degıl her cıhaz yapar.

servıse verılmıs cıhazı kaybettıgı ıcın,verılen ıps ekranlı cıhaza lcd takıp gonderdıgı ıcn,kutuya ıps dıye yazıp urunu lcd ekranlı sattıgı ıcın,fırmasının guncellemeyı haftaya haftaya dıyıp 5 ay sonra verdıgı ıcın,adam gıbı soket yapmyaı brıak,hadı kronık arızası boyleymıs dersın,ama tutturabıldıgıne kımıne 50 lıraya kımıne cazgırlık yapana bedaaya yapan servıs oldugu ıcın,yanı coook yazarımda ınankı her hafta bır sazan fanboy dıscovery cokk ıyyıı yeaaaavvv sen ne dıosun dıyor onun agzını payını verıyorum o yuzden su yaktıgım kalorı bıle cok gmd ıcın,ama madem okullar tatıl acılana kadar ergenlerın vaktı bol elımden geldıgınce bılgılendırıyorum,hadı optum gozlerınden su orneklerıde pas gecme okuyuver senın ıcın,madem arastırıyormussun yaaa.
     Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde

• dandık dıscoverynın...

sıkıntılı servısı...

hee bu arada fanboylarına soyleyeyım bu adamlarda alıp guvenıp kullanan ama pısman olanlar yanı oyle desteksız atarak savunmayın gmdyı..

Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde

• eveeettt ...

dandık copcoveryımızın bır baska orneklerı...

hee elımde zıyadesıyle elıte melıte s lerıde var...

ama onları koymadım gereksız cıhazalrın gereksız yer ısgalı olmasın daha cok...
     Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde

• stevejones kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin sorunların iki katı kadar g2 kullanıcı şikayetleri de mevcut, g2 nin kronikleşmiş sorunlarını göstermek için senin gibi sslerle uğraşacak kadar boş vaktim de yok..tamam g2 super telefon diyeyim de mutlu ol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he,elite g2 den g3ten z2 3 4 5 iphone 6 6s ten falan iyi,bi bitmediniz....

• beyler siz neyi tartışıyorsunuz, en kaliteli cebin bile sorunları var, iphone olsun samsung olsun sony olsun htc olsun... her telefon için farklı kullanıcılardan gelen sorunları tek tek toplasan, sayfalar tutar, her tel için... Sende olmaz, bende olur, bende olmaz sende olur, başkasında olur...

Elinizdeki ile yetinin nolursunuz, yok param bol diyorsanız alın her marka telefon. Yok alamıyorsanız gözünüzü sevim kapatın çenenizi, şu bu kötülemeyin. Lütfen...

• 650 TL ye telefon alıyorsunuz 1500 Tl lik perfomans istiyorsunuz

Ayıp Resmen

(Bu arada telefonda kaç çekirdek çalıştığına nasıl bakıyorsunuz ???)
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Klavyemden ne G3 çıktı, ne Z2..Kendi kendine çalıp kendi kendine oynuyorsun, sana G2 süper telefon müthiş telefon dedim mutlu ol diye, daha ne diyebilirim mutlu olman için?

• quote:

Klavyemden ne G3 çıktı, ne Z2..Kendi kendine çalıp kendi kendine oynuyorsun, sana G2 süper telefon müthiş telefon dedim mutlu ol diye, daha ne diyebilirim mutlu olman için?

/>
  • Forum çoluk çocuk dolmuş.

• quote:

Dogrudur,ama sende demissin en son gonderdigimde 15gunde geldi diye..

Alalida 1 sene olmus,yani ilk yilinda iki kez servislik oluyor telefon

Bu yeterince aciklayici sanirim.

g2'de de ekran sararması oluyor. hem de bol bol. ayrıca logoları da dökülüyor. alalı 7 8 ay oldu, dökülmedi dökülmedi, 2 gün içinde önce l sonra da g gitti. gacır gucur da ötüyor. milletin telefonuna laf edeceğine önce kendi telefonuna bak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

g2'de de ekran sararması oluyor. hem de bol bol. ayrıca logoları da dökülüyor. alalı 7 8 ay oldu, dökülmedi dökülmedi, 2 gün içinde önce l sonra da g gitti. gacır gucur da ötüyor. milletin telefonuna laf edeceğine önce kendi telefonuna bak.

hala basmadı bı turlu,g2 arıza yapar kardesım hepsı yapar,ne coluk couk zıhnıyetı gıbı sızınkıde doyle boyle deme ıhtıyacı hıssedıyorsunuz,bende kı yapmadı dıye g2 kusursuzdur dıyecek halım yok,ama dıscovery dandıktır 2 kere 2 dort nokta,acı ama gercek ben bunu soyluoyrum,arıza oranı baska karsılıgında goruen muamele baska,parca calmak baska sahtekarlık baska bunlardan bahsedıyorum yoksa z2 de kasa acıklıgı var z3 te belkı baskası olcak belkı ıp6 gelcek yıne batarya ogleden sonra bıtecek,demek ıstedıgım o yanı,yoksa benım kullandıgım cıhaz en ıyısıdır dıye bırsey yok ama 1300 cıvarında en ıdealıdır derım,elıte oneren lıselıler gferıne gerıne cakma cın oyncagını onerebılıyorken bızde g2 yı onerebılelım bır zahmet yani.Mılletın telefonu derken ben genel olarak dıscoveryılerı elestırıorum zaten yoksa kendı telefonuna bak dıye fetva verecegıne ısıne bak sende,3.kısının rızkını bılıorsundur..

Sen normal hayatta cok dayak yiyosundur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala basmadı bı turlu,g2 arıza yapar kardesım hepsı yapar,ne coluk couk zıhnıyetı gıbı sızınkıde doyle boyle deme ıhtıyacı hıssedıyorsunuz,bende kı yapmadı dıye g2 kusursuzdur dıyecek halım yok,ama dıscovery dandıktır 2 kere 2 dort nokta,acı ama gercek ben bunu soyluoyrum,arıza oranı baska karsılıgında goruen muamele baska,parca calmak baska sahtekarlık baska bunlardan bahsedıyorum yoksa z2 de kasa acıklıgı var z3 te belkı baskası olcak belkı ıp6 gelcek yıne batarya ogleden sonra bıtecek,demek ıstedıgım o yanı,yoksa benım kullandıgım cıhaz en ıyısıdır dıye bırsey yok ama 1300 cıvarında en ıdealıdır derım,elıte oneren lıselıler gferıne gerıne cakma cın oyncagını onerebılıyorken bızde g2 yı onerebılelım bır zahmet yani.Mılletın telefonu derken ben genel olarak dıscoveryılerı elestırıorum zaten yoksa kendı telefonuna bak dıye fetva verecegıne ısıne bak sende,3.kısının rızkını bılıorsundur..

Sen bu kadar kahinsen,sende normal hayatta muneccim meyvesi yiyorsundur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gündelik hayatta kâle alınmıyordur bence. Normal ruh yapısına sahip bir insan sırf kendi kullandığı telefonuna rakip diye işsiz gibi gün boyu kötü yorumların ekran görüntüsünü alıp bunları sağa sola atıp abuk subuk iddialarda bulunmaz. Discovery modelinde kornik sorunlar olduğu doğru olablir ama bu GM'ın değil; Gionee'nin suçudur. Ayrıca bok atmaktan büyük keyif duyduğu ve LG G2'yi fiyat bakımından da performans bakımından da ezen telefon olan Elite'de herhangi kronik bir sorun olmamasına rağmen aynı şeyi yapmaktan vazgeçmiyor. Ayrıca kendi kullandığı telefonda bol miktarda çıkan ve ips ekranların genel sorunu olan ısınma sonucu sarı lekelerin GM'e özel bir şey olduğunu iddia etmesi de ayrı bir tezatlık. Asıl suç DH yöneticilerinde; bu şahsın GM kısmından uzaklaştırma alması için defalarca şikayet ettim ama halen çamur at izi kalsın mantığıyla post kasmasına göz yumuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.