Şimdi Ara

Ekranda sarılık oluştu !!! kendiliğinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
17.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ekranın sağ üst koşesinin yaklaşıl 1 cm altında 2 cm yüksekliğinde 0.5 cm genişliğinde bir sarıl leke oluştu, anlamıyorum dün sabah oluştu, nasıl olurda oluşur, birisi bir şey söylesin ya, ölü pixeli geçtim sarı leke nedir abi ya, en son garantiye gönderenlerin telefonları ne zamanda geldi, ben en son gönderdiğimde 15 günde gelmişti, birisi fikrini beyan ederse sevinirim lütfen yardımcı olun.

telefonada ihtiyacım var, ne yapacam bilemiyorum. sizce neden olmuş olabilir, yoksa 2. bi tel alıp, dandikte olsa. Bunu garantiye gönderecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekranda Sarılık Oluşması: Nedenleri ve Çözümleri

Telefon ekranında sarı bir leke oluşması, cihazınızda bir sorun olduğunun işareti olabilir. İşte bu sorunun olası nedenleri ve çözümleri:

Nedenleri:

• Telefon Ekranında Sarı Leke: Ekranda sarı bir lekenin görünmesi, genellikle ekranın bir bölümünde basınca veya hasara uğramış piksellere işaret eder. Bu durum, telefonun düşmesi veya güçlü bir darbe alması sonucu oluşabilir.
    • Ekranda Sarı Leke Büyür mü: Sarı leke, basınç veya hasarın zamanla artmasıyla genişleyebilir. Bu durumda, lekenin yayılmasını önlemek için hızlı bir şekilde onarım yaptırmanız gerekir.

Çözümleri:

• Ekranda Sarı Leke Çözümü: Telefonunuzda sarı bir leke oluşması halinde, aşağıdaki çözümleri deneyebilirsiniz:

• Telefonu Yeniden Başlatın: Bazen, telefonunuzu yeniden başlatmak sorunu çözebilir.
      • Ekran Koruyucuyu Çıkarın: Ekran koruyucu, lekenin görünümünü engelleyebilir. Koruyucuyu çıkararak lekenin daha net görünmesini sağlayabilirsiniz.
      • Piksel Onarım Uygulaması: Play Store veya App Store'da piksel onarım uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamalar, hasarlı pikselleri onarmaya yardımcı olabilir.
      • Profesyonel Onarım: Sarı leke devam ediyorsa veya büyüyorsa, profesyonel bir tamirciye başvurmanız gerekebilir.

Telefonunuzda sarı bir leke oluşursa, sorunun nedenini belirlemek ve uygun çözümü uygulamak önemlidir. Erken müdahale, lekenin yayılmasını önlemeye ve telefonunuzu tamir ettirme maliyetini azaltmaya yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aldigin telefonda dandik zaten..

Gecmis olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 5 Ağustos 2014; 22:24:15 >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    hocam 1 sene oldu alalı

• Dogrudur,ama sende demissin en son gonderdigimde 15gunde geldi diye..

Alalida 1 sene olmus,yani ilk yilinda iki kez servislik oluyor telefon

Bu yeterince aciklayici sanirim.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam, sadece neden olduğunu merak ettim açıkcası. zaten iki kez gönderdim. ilkinde ölü pixelden göndermiştim, aldıktan bir müddet sonra, ikincisinde ise telefonu mikrofon üstüne düşürmüştüm o yüzden gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: fearmusa

doğrudur hocam, sadece neden olduğunu merak ettim açıkcası. zaten iki kez gönderdim. ilkinde ölü pixelden göndermiştim, aldıktan bir müddet sonra, ikincisinde ise telefonu mikrofon üstüne düşürmüştüm o yüzden gitti
    Garantiye yollayın. Benim ekranda da hafiften beyazlık oluştu, fazlalaşırsa göndermek zorunda kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

Garantiye yollayın. Benim ekranda da hafiften beyazlık oluştu, fazlalaşırsa göndermek zorunda kalırım.

Alıntıları Göster
    benımde ekranın sol ust kosesınde sarı leke olusmustu dun garantıye yolladım mecbur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda anlık kararma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartel44

benımde ekranın sol ust kosesınde sarı leke olusmustu dun garantıye yolladım mecbur.

Alıntıları Göster
    benim telefondada beyaz nokta var 1 tane. Fazla canımı sıkmıyor.
  • İps ekranda cok isinmadan oluyor surekli 5 6 saat ekran suresi aliyorsaniz. Steve sorun bu sorun en cok hangi en sevdigi cihazda varmis diyr burda dandik diyor lg sayfasinda her ipsde cikar normal diyor iki yuzluluk yapmasin

• Ekranin sol ust kosede 10 gun once sari leke olustu,4 gb olan cihazi garantiye gonderdim,bu gun servis sorgulamada 60 tl anakart degisim ucreti cikarmislar ,cihaz 16 gb olacak...
    Ben ekran sararmasi icin gonderdigim cihazda neden anakart degisimi ne gittiklerini ve bu nedenlede 60 tl ucret istemelerini hala anlamadim.
    16 gb cihazimi 1 ay once sattim lg g2 aldim kafam rahat simdi,bu cihaz da Gelir gelmez satip gm den kurtulucam insallah.

• Korkutmayin ya beni, cidden gonderecektim. Lakin bu aralar bir kızla tanıştım . su anlık mecbur gonderemiyorum. Konuşmalar su anlik iyi, bakalım duruma gore sonrada gonderebilirim. Üstte gönderen arkadaşlar geldiklerinde haber verirlerse. 1 yılını doldurdu ekran boyle sorun oldu.

• fearmusa kullanıcısına yanıt
    İdare edecek bir cihazın varsa yolla derim, yasal zorunluluk olarak 20 iş gününde yapıp yollamak zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaganEroglu

İdare edecek bir cihazın varsa yolla derim, yasal zorunluluk olarak 20 iş gününde yapıp yollamak zorundalar.
    çarsamba ellerıne ulasan cıhazımın daha kaydını yapmamıslar 60 tl anakart ucretı ısterlerse vermeyın ekranla anakartın hıc bır alakası yok ıstemıyorum dıyın onlar mecbur anakartıda degıstırıp yolllayacklar ve benım asıl sorum ne zaman kaydını yapacaklar cıhazın bılen var mı ???
  • 1 yaşını dolduran gmdlerde çıkmaya başladı bu sorun kronikleşti bende de var.

• yollamak isterimde kardeş :) elimde olan yedek telefonun MMS si bile yok :) işlevi arama msj :) alarm başka bir işi yok.

kızın numarasını daha alamadım :) alsam msjlaşırımda alana kadar beklicek sanırım. diğer arkadaşınki bi gelsin, ve 60 TL ana kart ücreti neden istediler anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Aldigin telefonda dandik zaten..

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

• fearmusa kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyden bahsediyorsak forumda okuduğum kadarıyla 60 TL ücreti ellerinde 4gb modelin anakartı kalmadığından 16gb olanı takıyorlar ve fiyat farkı olarak istiyorlar. Gerçi itiraz edip ödemeyeceğini, şikayetçi olacağını vb. söyleyen arkadaşlardan almamışlar bu ücreti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Gecmis olsun..

G2 de überdandik o zaman. G2 konularına bakarsan sarı leke sorunu yaşamayan adam sayılıdır.

Bos konusmussun,g2 ile gmd yi bir tutuyorsan sana daha ne diyebilirimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

İps ekranda cok isinmadan oluyor surekli 5 6 saat ekran suresi aliyorsaniz. Steve sorun bu sorun en cok hangi en sevdigi cihazda varmis diyr burda dandik diyor lg sayfasinda her ipsde cikar normal diyor iki yuzluluk yapmasin

Boyle adamlari dikkate almamak gerek. Birde yasindan basindan bahseder forumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

quote:

Gecmis olsun..

Bos konusmussun,g2 ile gmd yi bir tutuyorsan sana daha ne diyebilirimki

Bana bir şey demene gerek yok, G2 saolsun forumlarındaki artık kronikleşmiş sorunlarını G2 kendisi söylüyor zaten,
    G2 konuları maşallah sarı leke sorununu ve ses boğukluğu sorunun yaşayan G2 mağdurlarından geçilmezken buraya gelip Gmd de sarı leke var diye bu telefon dandik diyorsan G2'ye de dandik demelisin.

Şimdi buraya gelip "bende G2 var ama bahsettiğin sorunları yaşamadım" diyen olacaktır, fakat istisnalar kaideyi bozmaz, G2 resmi olarak kronik sorunlu olduğu tescilli bir telefondur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.