Cuma günü 2. El bir sistem satın aldım speclerini medya olarak yükledim. Aldıktan bir gün sonra ekranda yeşil çizgiler çıktı bu durumu bilgisayardan anlamadığım için chat gptye sordum. Bilgisayarı satan arkadaşa yazdım bütün gün uğraştık kendi göndermeden önce her testi yaptığını söyledi. Günün sonunda kargoda bir hasar, bir sıkıntı olma ihtimalinin yüksek olduğu söyledi bütün driverlerı bir daha sildik yükledik hdmi kablosu değiştirdim başka monitörlerde denedim fakat düzeltemedim veya sorunun kaynağını çözemedim. Arkadaşta kargo firmasıyla (DHL) iletişime geçeceğini ve bu durumu çözeceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım ? Bütün sisteme total olarak 720 ödedim. Sistem Özellikleri: İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 5600X Ekran Kartı (GPU): Gigabyte RTX 3070 OC 8GB RAM: 32GB G.Skill TridentZ Neo RGB (DDR4, 3200MHz, Dual-Channel) Depolama (SSD): 1TB Seagate FireCuda 520 NVMe SSD Anakart: MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi Soğutma: NZXT 240mm AIO Sıvı Soğutma Güç Kaynağı (PSU): Seasonic 650W Kasa: NZXT Case Ekstra Soğutma: 2x NZXT Kasa Fanı İşletim Sistemi: Windows 11 Pro < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lidlcalisani -- 3 Şubat 2025; 17:44:59 > |
Bildirim