Şimdi Ara

Ekrandaki ışık problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar. Laptopumu bataryasi öldügü icin kablolu kullaniyorum. Dun kablosunda ufak bir temassizlik anı yasandi. Bilgisayar kapanmadi fakat ekraninin rengi siyaha döndü. Res falan attim fakat duzelmedi. Bugun tekrar res atarken ekranda ufak hareketler fark ettigim icin ekrana telefonun flashini tuttum ve aslinda bilgisayar ekranin renginin cok cok siyah oldugu ve o yuzden goruntunun gorulemedigini fark ettim. Sizce bilgisayarimin problemi nedir? Kolay bir cozumu var midir? Yardimlariniz icin simdiden tessekur ediyorum. Ekran goruntusunun bir resmini de paylasiyorum.
     Ekrandaki ışık problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahinkurtt S kullanıcısına yanıt
    fn + F tuşlarını deneyin. İçlerinden birisi açabilir
  • Malesef onlari da denedim fakat birsey degismedi

güvenli modda açılıyor mu?
  • ekran ledlerinin transistörlerinde sorun olabilir
  • bilgisayar kapali degil aciliyor goruntu de var fakat ekran karanlik. Acildigi andan itibaren karanlikta basliyor o yuzden guvenli modda baslatmam da birseyi degistirmedi malasef

• ekran aydınlatması hasar almış olabilir bi servise götür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işık sızması normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ekran aydınlatması için kullanılan floresan / led zarar görmüş. Değiştirilmesi gerekiyor. Sağlam iyi bir teknik servise götürün
  • teşekkürler arkadaşlar kendim halledemeyeceğim anladığım kadarıyla. teknik servis yolu göründü o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.