merhaba arkadaşlar; Dün bilgisayarımı açtığıda ekranda özellikle açık renklerde beyaz ve sarı gibi.. bir kayma efekti çarptı gözüme. Biraz bulanık gibi ve sola doğru sanki hareket halindeymiş gibi bir efekt :) Monitör değiştirdim ama monitörden değil. Ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sebebi ne olabilir. Ekran kartının ömrü mü bitmiştir. GTX 750 Tİ ekran kartım. Ekranın resmini çektim;
1. öncelik kabloyu değiştirip denemelisin, 2. seçenek vga ise hdmi çıkışına takıp deneyebilirsin. bunlar değil ise ekrankartından şüphe edebilirsin
Kabloyu yeni değiştirmiştim 10 liraya bir vga kablosu alıp takmıştım. 1 gün sonra bu şekilde bir görüntü aldım. Şuan kablodan da şüphelendim. Başka bir vga kablosu takarak tekrar deniycem bu akşam. Son durumu buraya yazarım. Teşekkürler
Dün akşam vga kablosunu değiştirdim. Ekranda hiç bir sıkıntı kalmadı. Sanırım yeni aldığım vga kablosu sıkıntılıymış. Az kalsın yorganı yakıyordum. Teşekkür ederim tekrar @jamesdaugles
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme