Bildirim
Ekran Kartım Isınınca Ekranda Mavi Çizgiler Beliriyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ramlerin soğutucuları yok değil mi? Msi-afterburnerdan ram frekansını yarıya indirip oynayın. -
Hayır yok. Sadece oyunlarda değil. Mesela bios ekranında da bu sorun var. -
Çok normal bir durum kartın bellekleri ısındığı zaman bozulmaya uğruyor. Ve görüntüde artifact adı verilen çizgiler oluşuyor.
Kartın Isınmasını önlemen lazım soğutucusunu söküp termal macunu yenile. Eğer kalıcı bir hasar oluşmamışsa soğutma düzgünse sorunun çözülür.
Eğer kalıcı bir hasar oluşmuşsa fırınlama yöntemi denenebilir. -
Attım fırına 200 derece de 7 dk pişirdim şimdi soğumasını bekliyorum bakalım ne olacak :) -
Şimdilik düzeldi gibi. Bir sorun yok 1 saattir. Ancak tabiki garantisi yok bunun. -
Hayırlı olsun Bir süre daha idare etsin bu sırada piyasa da yeni kartların fiyatları da oturmuş olur (rx 480 ninde güzel bir incelemesi çıkmış olur o vakit) ona göre tercih yaparsın. -
Aynen ama yinede ekran kartı parası ayırmak lazım. Bu saltanat uzun surmez bence :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X