Şimdi Ara

Ekrandan parmakizi okuyan ilk telefonu kullandık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Süper ileri yenilikçi inovasyon manyağı firmamız apple bu yılda sınıfta kalmış oldu. Madem böyle bir teknoloji var bari bu sene iphone x e koysaydında biz geri döndük deseydin. Çerçevesiz telefon diye hava attılar telefonda çerçeve var yahu... Kaldi ki bi dolu telefon çıktı çerçevesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

quote:

Orijinalden alıntı: StarSOzi

Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.

note 2 de parmak izi var mı ?

Salliyor hocam

Note serisine Note 4 ile geldi parmak izi.

Okuyucusu çok vasat Note 4 ün

Xiaomi mi note 2.

o zaman çakma note unun markasını da yaz olum, note denince akla samsung gelir şayomi değil

Note deyince evet ilk akla gelen Samsung'dur ama Xiaomi çakma filan değildir.

Ekrandan parmak izi okuma teknolojisini sevdim. Yalnız ekranın sadece tek bir noktasında değil de tamamında veya en azından büyük bir bölümünde olmasını isterdim. Tabi bu hâli de çok iyi. O ani parlamanın zamanla ekranda bir yanık oluşturması gibi yan etkileri olmaz umarım. Gerçi teknoloji şu an çok yeni. Bu daha da geliştirilir. Ayrıca hızı tatmin edici görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ocak 2018; 14:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran filmi takıldığında ne olacak ? Takıldığında okusa bile performansını düşürür bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.