Bildirim
Ekrandan parmakizi okuyan ilk telefonu kullandık
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarSOzi -- 11 Ocak 2018; 15:17:42 >
-
One plus 5'in yanında çok yavaş ama one plus 5'de ayrı bir olay gerçekten.
-
Zamanla daha da gelişecektir.Ekranı şimdiki telefonlarda bile pahalıyken bunlarda hepten pahalı olur.Düşürüp kıranlara geçmiş olsun şimdiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma95 -- 11 Ocak 2018; 17:49:59 >
-
Bence başlangıç hızı gayet iyi zamanla hızlanacaktır
-
Yok yavaşmış yok bilmem neymiş arkada olmasından önde ilkel duran bir tuş olmasından kat ve kat başarılı... emeğine sağlık Erdi Özüağ
-
Teknoloji güzel fakat umarım sensörün olduğu bölgedeki ekran ani ve yüksek aydınlatmadan dolayı zamanla bölgesel ekran yanığı oluşturmaz.
-
Böylece iPhone X'in helvasını yemiş olduk. Tarihin, hayatı en kısa süren iPhone modeli olabilir. -
ben de teşekkür ederim .izlettiğin için -
Ekrani uyandirmadan direk parmak izini okutunca acilsa daha iyi olmaz mi.? Once uyandir teli sonra parmak izini okut...
-
Açılış hızı önemli değil, parmaklar nemliyken, kirliyken sorun çıkartmasın yeter. Elim çok terliyor iphone 7 okuyucusu çoğu zaman çalışmıyor. Elim tozluyken telefonu şifre girmeden açamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarSOzi
Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.
note 2 de parmak izi var mı ? -
İlk örnekler her zaman erken ve alınası değil. Gerçek kullanım koşullarında görmek lazım ne tepkiler verecek diye. Ama gelişim açısından güzel.
-
Henüz geliştirme aşamasında ve ekran kapalı iken acmamasi Biraz sıkıntı ileride onada bir çözüm bulabilirler...
-
Seneye iphone daha stabilini yapar -
iPhone parmak izi okuyucu ile kıyaslayayım derken direk basıp siriyi açtı güya teknolojiden anlıyor bu adam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beetle26
quote:
note 2 de parmak izi var mı ?
Salliyor hocam
Note serisine Note 4 ile geldi parmak izi.
Okuyucusu çok vasat Note 4 ün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu teknolojiyi nedense ekranın herhangi bir yerine parmağımızı koyduğumuzda açmasını bekliyordum. Tüm ekrana birleşik bir parmak izi.
Note 4 'ün ilk parmak izi ile şu anki telefonların parmak izi arasında uçurum var. Bu ise şu anki hali ile bile çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm telefonlar zaten okuyabiliyor yani şifreleri bile 3 denemede tahmin edebilen bir sistem nasıl olur da sürekli dokunduğumuz parmak izini ölçemez ki neyse zaten ölçemiyorduysa da artık her telefonda olacak demektir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow
quote:
Orijinalden alıntı: beetle26
quote:
note 2 de parmak izi var mı ?
Salliyor hocam
Note serisine Note 4 ile geldi parmak izi.
Okuyucusu çok vasat Note 4 ün
Xiaomi mi note 2.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kendisi home tuşuna bir defa bastı ama iphone açılmadı, tuşa basmaya devam edincede siri açıldı. Yani bununla teknolojiden anlamanın ne alakası var ?Herkesin yapabileceği bir şey, alışkanlık meselesi.Belki kendisi android bir telefon kullandığı için alışkın değildir. Bu adam dediğiniz kişi Türkiye'deki en bilgili teknoloji editörlerden birisi, sizin bildiklerinizi üçle çarpıp beşe katlar. Tabi sizin için teknoloji demek Apple demek değilmi, Xiaomi'nin 2016da tanıttığı çerçevesiz ekranı 2017de yeni teknoloji diye dağıtan ve fahiş fiyatlara satan bir firmanın telefonunu alabilmek için kuyruklara dizilen,bir memur maaşı veya asgari ücret alırken,artık ağzı açlıktan kokarken gidipte o telefona 6000Tl veren, aylarca taksit ödeyen bir kitleden ne beklenebilir ki başka.Keşke şu küçük detaya takılmak yerine videonun asıl başlığı olan ekrandan parmak izi okuma teknolojisine odaklansaydınız çünkü Apple seneye aynı teknolojiyi, yeni bir teknolojiymiş gibi tanıtacak.
|
İkinci nesil iPhone X inşallah böyle olur. Sırf touch id yok diye x almadım. Aklımdaki diğer sorunları yazılım güncellemesi ile çözülebilir.
|
Arkadas mi note 2 demiş. Günahını almışsınız :)
|
Xiaomi mi note 2.
|
Seneye iphone daha stabilini yapar
![]() |
Seneye Apple da, hani yenilikleri aralamaya başlayan marka , yapar sonra fanboylar kendini tokatlar ilk defa görüyormuş gibi
![]() |
Teknoloji güzel fakat umarım sensörün olduğu bölgedeki ekran ani ve yüksek aydınlatmadan dolayı zamanla bölgesel ekran yanığı oluşturmaz.
|
Açılış hızı önemli değil, parmaklar nemliyken, kirliyken sorun çıkartmasın yeter. Elim çok terliyor iphone 7 okuyucusu çoğu zaman çalışmıyor. Elim tozluyken telefonu şifre girmeden açamıyorum.
|
Süper ileri yenilikçi inovasyon manyağı firmamız apple bu yılda sınıfta kalmış oldu. Madem böyle bir teknoloji var bari bu sene iphone x e koysaydında biz geri döndük deseydin. Çerçevesiz telefon diye hava attılar telefonda çerçeve var yahu... Kaldi ki bi dolu telefon çıktı çerçevesiz.
|
Benzer içerikler
- biyografi sözleri kısa
- whatsapp durum kaç saniye
- instagram uyku modu nedir
- youtube reklam engelleyici
- ekran kaydı alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X