Şimdi Ara

Ekrandan parmakizi okuyan ilk telefonu kullandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geldi gelecek derken yıllardır hayalleri süsleyen ekrandan parmakizi okuma teknolojisi nihayet hazır. Synaptics firması tarafından geliştirilen teknoloji, Vivo'nun yeni nesil akıllı telefonunda ilk defa kullanıldı. Önümüzde aylarda dünyanın en büyük telefon üreticileri de bu teknolojiye adapte olacak. 

• Kendisi home tuşuna bir defa bastı ama iphone açılmadı, tuşa basmaya devam edincede siri açıldı. Yani bununla teknolojiden anlamanın ne alakası var ?Herkesin yapabileceği bir şey, alışkanlık meselesi.Belki kendisi android bir telefon kullandığı için alışkın değildir. Bu adam dediğiniz kişi Türkiye'deki en bilgili teknoloji editörlerden birisi, sizin bildiklerinizi üçle çarpıp beşe katlar. Tabi sizin için teknoloji demek Apple demek değilmi, Xiaomi'nin 2016da tanıttığı çerçevesiz ekranı 2017de yeni teknoloji diye dağıtan ve fahiş fiyatlara satan bir firmanın telefonunu alabilmek için kuyruklara dizilen,bir memur maaşı veya asgari ücret alırken,artık ağzı açlıktan kokarken gidipte o telefona 6000Tl veren, aylarca taksit ödeyen bir kitleden ne beklenebilir ki başka.Keşke şu küçük detaya takılmak yerine videonun asıl başlığı olan ekrandan parmak izi okuma teknolojisine odaklansaydınız çünkü Apple seneye aynı teknolojiyi, yeni bir teknolojiymiş gibi tanıtacak.
  • Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarSOzi -- 11 Ocak 2018; 15:17:42 >
  • One plus 5'in yanında çok yavaş ama one plus 5'de ayrı bir olay gerçekten.

• Zamanla daha da gelişecektir.Ekranı şimdiki telefonlarda bile pahalıyken bunlarda hepten pahalı olur.Düşürüp kıranlara geçmiş olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ma95 -- 11 Ocak 2018; 17:49:59 >
  • Bence başlangıç hızı gayet iyi zamanla hızlanacaktır

• Yok yavaşmış yok bilmem neymiş arkada olmasından önde ilkel duran bir tuş olmasından kat ve kat başarılı... emeğine sağlık Erdi Özüağ

• Teknoloji güzel fakat umarım sensörün olduğu bölgedeki ekran ani ve yüksek aydınlatmadan dolayı zamanla bölgesel ekran yanığı oluşturmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böylece iPhone X'in helvasını yemiş olduk. Tarihin, hayatı en kısa süren iPhone modeli olabilir.
  • ben de teşekkür ederim .izlettiğin için
  • Ekrani uyandirmadan direk parmak izini okutunca acilsa daha iyi olmaz mi.? Once uyandir teli sonra parmak izini okut...

• Açılış hızı önemli değil, parmaklar nemliyken, kirliyken sorun çıkartmasın yeter. Elim çok terliyor iphone 7 okuyucusu çoğu zaman çalışmıyor. Elim tozluyken telefonu şifre girmeden açamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarSOzi

Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.

note 2 de parmak izi var mı ?
  • İlk örnekler her zaman erken ve alınası değil. Gerçek kullanım koşullarında görmek lazım ne tepkiler verecek diye. Ama gelişim açısından güzel.

• Henüz geliştirme aşamasında ve ekran kapalı iken acmamasi Biraz sıkıntı ileride onada bir çözüm bulabilirler...

• Seneye iphone daha stabilini yapar
  • iPhone parmak izi okuyucu ile kıyaslayayım derken direk basıp siriyi açtı güya teknolojiden anlıyor bu adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

quote:

Ya açılma hzı bana yavaş geldi açılırken araya görsel efekt giriyor ondan mı yoksa teknoloji çok yeni ondanmı. Ben mi note 2 kullanıyorum basmamla açılması bir oluyor.

Salliyor hocam

Note serisine Note 4 ile geldi parmak izi.

Okuyucusu çok vasat Note 4 ün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu teknolojiyi nedense ekranın herhangi bir yerine parmağımızı koyduğumuzda açmasını bekliyordum. Tüm ekrana birleşik bir parmak izi.

Note 4 'ün ilk parmak izi ile şu anki telefonların parmak izi arasında uçurum var. Bu ise şu anki hali ile bile çok iyi.

• Tüm telefonlar zaten okuyabiliyor yani şifreleri bile 3 denemede tahmin edebilen bir sistem nasıl olur da sürekli dokunduğumuz parmak izini ölçemez ki neyse zaten ölçemiyorduysa da artık her telefonda olacak demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

quote:

Salliyor hocam

Note serisine Note 4 ile geldi parmak izi.

Okuyucusu çok vasat Note 4 ün

Xiaomi mi note 2.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.