Konu başlıgında da kısmen anlaşıldıgı gibi iphone 4 de ekran değişiminden sonra kullanımda problemler olurmu olmazmı onun merakını gidermek istiyorum.. İphone cihazının en Önemli özelliğinin ekranının olması ve bu ekranın, nedeni belli olmayan bir sebebden hasar görmesi durumunda değiştirildiğinde Cihazın kullanımında ön plana cıkan sorunlar olabilirmi. ? yani değişimden sonra%100 lük bi belirginlik olurmu.. bu konuyu açma nedenimde ikinci el iphone alcagım ekranı değişmiş bir cihaz var henüz görme fırsatım olmadı hafta içerisinde gelicek bakıcam kullancam.. sadece ön bilgi ve tavsiyeler ne yönde onu sormak istedim (: herkeze tşk smdiden
Hangi siteden aldın, iphone kaç aldın, kaça aldın ve hangi akılla ekranı değişmiş bir cihaz aldın...
Henüz fırsatınız varsa vazgeçin !!! İphone 'un en önemli özelligi dokunmatiginin hassaslıgı zaten bunu kaybederse kullanmanın bnce bi anlamı kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: hasoxxx
Henüz fırsatınız varsa vazgeçin !!! İphone 'un en önemli özelligi dokunmatiginin hassaslıgı zaten bunu kaybederse kullanmanın bnce bi anlamı kalmaz
Değiştirilen ekran orjinalse ve değiştiren kişide bu işin erbabi ise hatasız değişim yapabildiyse sorun çıkacağını düşünmüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Hangi siteden aldın, iphone kaç aldın, kaça aldın ve hangi akılla ekranı değişmiş bir cihaz aldın...
almadım cihaz gelicek elime bakıcaz görücez iphone4 ü ekranı değişmiş 800 liraya falan gelir oda taksit taksit
quote:
Orijinalden alıntı: aaSerkan06
quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
almadım cihaz gelicek elime bakıcaz görücez iphone4 ü ekranı değişmiş 800 liraya falan gelir oda taksit taksit
boşver 1000 liraya bile bulursun abd iphone,zaten gevey de var.bütçeni sarsmaz ise açılmamış bir telefon al