Şimdi Ara

IPhone 6S+ Cam kırığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 719 tl ye servise mi yaptırayım? Yoksa başka öneriniz var mi? 250 tl ye yapan yerler var bunlara güvenilir mi? Bir süre sonra dokunmatiğinde sıkıntı çıktığını duydum. Bu cam beni ne kadar idare eder?
    Başka öneriniz var mı ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 719 liraya yaptırmak elbette daha avantajlı. Touch id de sıkıntı olabilir, ekranda sıkıntı çıkar(kısa süre sonra bozulma, hassasiyet, renk ayarları vs) Ancakkk, 250 liraya yaptıracağınız yerde veya başka yerlerde garantili yapanlar varsa değerlendirilebilir. Ama şu var, telefon güzel bir telefon, uzun süre kullanacaksanız orjinal elbette daha iyidir.
  • birinden 2.el icloudlu ip 6s cihazını parça niyetine 130 liraya aldım.Telefoncuya götürüp benim kırık ekrana taktım,şuan kullanıyorum,hem orjinal hem çok çok ucuza getirdim.

Siz de bu tarz birşey bulun bence

• Chaussure, geçtiğimiz sene aynı durum 6S kullanırken başıma geldi, servise ücretli ekran değişimi için gönderdim, 3 gün sonra aradılar, ''ekran değişimi yerine yeni cihaz ile değiştirebiliriz'' şeklinde teklifleri oldu ve haliyle kabul ettim, ekran değişim fiyatına yeni cihaz gönderdiler. Her zaman ve her durum için yetkili servis en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 17 Kasım 2017; 14:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Log-o

Chaussure, geçtiğimiz sene aynı durum 6S kullanırken başıma geldi, servise ücretli ekran değişimi için gönderdim, 3 gün sonra aradılar, ''ekran değişimi yerine yeni cihaz ile değiştirebiliriz'' şeklinde teklifleri oldu ve haliyle kabul ettim, ekran değişim fiyatına yeni cihaz gönderdiler. Her zaman ve her durum için yetkili servis en iyisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 16 Kılıf
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.