Şimdi Ara

Ekranı kasası kaliteli 3-4 yıl pes fifa oynatacak max 2500 TL notebook tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.ekran kaliteli olsun istiyorum ama bundan kastım illa full hd olsun degil. Kalitesiz olmazsa 15.6 ya 1366x768 de yeter bana.renkleri falan iyi versin yeter.kasası ve soğutması dandik olmasın.bi de tahmini olarak 3-4 sene güncel pes fifa yı 720p de olsa kasmadan oynatacak bir laptop arıyorum diğer oyunlar önemli değil.fiyat olarak 2300 civarı bir öneri veren olursa acayip kıyak olur.ben uygun bir ürün bulamadım pek.

Bu arada arkadaşlar bilgisayarı kullanma alanım film-dizi-yoğun video izleme ve yazı okumak.bunlara ek olarak aşağı yukarı her gün 1-2 maç atarım (pes ya da fifa da).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayasas -- 20 Eylül 2015; 22:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ataince kullanıcısına yanıt
    Çok güzel öneri hocam sağolasın.ama dokunmatik ekran ve dönüş yetenekleri yerine işlemcisi daha yüksek bir notebook olsa daha iyi olur.ekran kartı da yeterli benim için.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Kardeşim tam aradığın fiyata, parçaları da güncel bir alet var

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555lb-core-i5-5200u-22ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html#ozellikler

• http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jx-xx099d-12gb-notebook
    Fiyat olarak bu dolar kuruyla en iyi notebooklardan biri.
  • FerMas2014 kullanıcısına yanıt
    Bunun ekranı kötü diyorlar hocam bi bilginiz var mı.Ekran konusunda sıkıntı olmasa direk alırım bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayasas

Bunun ekranı kötü diyorlar hocam bi bilginiz var mı.Ekran konusunda sıkıntı olmasa direk alırım bunu.

Ben de ekran ve kasa kalitesi nedeniyle bu modelden çekiniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By Fixed B kullanıcısına yanıt
    İşlemci yetersiz gibi duruyor.bir de bu kasa alüminyum mu acaba ? X550jx e gore artısı nedir ?

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Evet,kasa kalitesi hadi neyse çoğu laptop plastik de zaten ama ekranı ve hdd si hakkında sıkıntılı yorumlar var.

• quote:

Evet,kasa kalitesi hadi neyse çoğu laptop plastik de zaten ama ekranı ve hdd si hakkında sıkıntılı yorumlar var.

Bu modelin kasa kalitesi geliştirilmiş hali K55 oluyor sanırım onda da ekran sıkıntılı sanırım. Aslında bu sıkıntılıdan kasıt ne,ne kadar sıkıntılı bilmiyorum. Ayrıca bir de statik elektrik muhabbeti var

Ayrıca 2500 lira verirken kasa kalitesi de es geçilmemeli bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photographer Boy -- 22 Eylül 2015; 21:15:39 >
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    2500 liraya kaliteli kasa yok ama ya.toshiba da falan belki vardır ama onların da özellikleri düşük oluyo.Ben plastik kasayı kabullendim hocam ekranı iyi olsun donanımı çok kötü olmaması yeterli.

• quote:

2500 liraya kaliteli kasa yok ama ya.toshiba da falan belki vardır ama onların da özellikleri düşük oluyo.Ben plastik kasayı kabullendim hocam ekranı iyi olsun donanımı çok kötü olmaması yeterli.

2500 lira yahu..

Toshiba hakkında hep kötü bir izlenimim var çünkü gördüğüm bütün Toshibalar Toshiba olsun diye donanımdan kısılarak alınmıştı.

• quote:

İşlemci yetersiz gibi duruyor.bir de bu kasa alüminyum mu acaba ? X550jx e gore artısı nedir ?

Dostum işlemci i5 ama 5. nesil. O yüzden gayet yeterli. Ekran kalitesini ne yazıkki bilmiyorum. Ben bu modeli görmemiştim lenovo z5070 i5 olan modeli aldım. Asus'un bu modelini görseydim alırdım direk. Ekran kartı modeli, 5. nesil i5 işlemci, 12gb ram olması alınabilir kılıyor.

Forumdan birine z5070i önermiştim. Birisi bana karşı yorum yazmış 'klavyesi berbat, tuşlar yerinden fırlıyor' :) biraz yorumlar da abartılı olabilir. Yorumlara bakmak lazım ama çok uç noktalarda olan eleştiriler aynı modelde her laptopta olacak durumu yok. Bunu da dikkate alın :)

Hocam çok iyi denk geldi valla ben de lenovo z5070 kullananlar diye konu açmayı düşünüyodum tam konuya geldiniz ben bu z5070 in i7 li versiyonunu baya bir süredir düşünüyorum.her şey tamam.klavye kasa da tamam çünkü abimde de lenovo var ve çok kaliteli değil ama öyle çok dandik de değil biliyorum.ama bu z5070 le ilgili tek kuşku ekran fhd ama renkleri iyi değil diyorlar.bazı renkleri düzgün vermiyor diyorlar.siz bir kullanıcısı olarak nasıl buluyorsunuz ekranını.şayet ekranında böyle sorunlar yoksa İstanbul bilişimden alıcam bu laptop u bana çok uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayasas -- 22 Eylül 2015; 23:27:19 >
  • quote:

Hocam çok iyi denk geldi valla ben de lenovo z5070 kullananlar diye konu açmayı düşünüyodum tam konuya geldiniz ben bu z5070 in i7 li versiyonunu baya bir süredir düşünüyorum.her şey tamam.klavye kasa da tamam çünkü abimde de lenovo var ve çok kaliteli değil ama öyle çok dandik de değil biliyorum.ama bu z5070 le ilgili tek kuşku ekran fhd ama renkleri iyi değil diyorlar.bazı renkleri düzgün vermiyor diyorlar.siz bir kullanıcısı olarak nasıl buluyorsunuz ekranını.şayet ekranında böyle sorunlar yoksa İstanbul bilişimden alıcam bu laptop u bana çok uygun.

😄 ekranın renkleri çok iyi gösteriyor. Sıkıntı başka yerde aslında, ekran ful hd olduğu için 1920x1080 çözünürlükte en iyi görüntüyü veriyor. Bazı programlar çözünürlük konusunda uyumsuzluk yaratabiliyor. Programlar fhd ekrana uyumlu olmadığı için program bulanık, buhulu gözükebiliyor. Bunlar programların sorunları fhd ekranlara uyumlu olması için güncellemeleri vereceklerdir.

Ben size başka sorunundan bahsedeyim. Hoparlörü berbat. Gerçekten hoparlör ses seviyesi, kalitesi çok kötü. Gerçi ben 2+1 ses sistemi kullanıyorum benim için bir sorun değil :) Onun haricinde bir sorun göremedim bu modelde.

Bir de, i5li modelinin ekran kartı (840M), i7de (820m) kullanılandan daha iyi olduğunu biliyorum. Belki i7nin ekran kartı iyi olanı vardır bilmiyorum. Ona da dikkat edersiniz.

Evet hocam i7 li olanın da 840m lisi var düşündüğüm model o zaten.şimdi son olarak asus x550jx ve lenovo z5070 arasında kaldım.lenovonun avantajı ekranı asusun avantajı ekran kartı.diğer detaylar pek önemli değil.sanırım asusa daha yakınım.ekran iyi değil ama ekran kartı bariz çok avantajlı.bi karar vermem lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.