Şimdi Ara

Ekranım Karıncalanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eepc 1008ha Sahibiyim. Bilgisayarım a virüs girdiği için recovery yaptım. Ama daha sonra ekran da videoları büyütünce karıncalanmalara rastladım. Ekran kartıyla ilgili bir problemim var. Kart modelini de bilmiyorum. Bir kaç yerden 1008ha a uygun ekran kartı driveri download ettim. Kurdum. Ama zaten aygıt yöneticisinde bir soru işareti yok. Ben problemin ne olduğunu anlamıyorum. Yardım edin lütfen :(

• Sadece videoları büyütünce mi oluyor?Öyleyse videonun kalitesi yüzünden karıncalanma oluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Sadece videoları büyütünce mi oluyor?Öyleyse videonun kalitesi yüzünden karıncalanma oluyor olabilir.

dvdrip 4 tane film indirdim. Sadece büyütünce bu hareketlenme oluyor grafik üzerinde hafif bi titreme. Sebebini anlamıyorum. Yardım edebilecek yok mu servise mi gidecek
  • Driver kaynaklı sorun olabilir. Öncelikle kurduğunuz bütün driverları kaldırın. Daha sonra ''Everest Ultimate Edition'' programıyla ekran kartınızın modeline bakabilirsiniz. Ona göre uygun driverı indirirsiniz.

Everest Download...
  • oyun oynarken bu sorun var mı? (performansta)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarımın ekranı donuyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.