Şimdi Ara

Monitörde yazılar bulanık duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün bimeksten hp povilion dv6 - 6020st model bir laptop aldım. Eve geldim ve 24 inç monitörüme taktım. Fakat eski laptobumun ekrana verdiği o güzel görüntüyü alamadım!
    Ekran kartı ATI RADEON HD 6770M 1 GB ekran kartı var... ve görüntü sanki bulanık gibi. ekrana dikkatlice baktığınızda sanki yazıların hemen arkasında bir gölge var gibi, bi yasıma var gibi..............

Problem bu ekran kartındamı ?????????? sinirlerim tepemde malesef..

Eski laptobumun ekran kartı Nvidia geforce 310M di ve monitöre taktığımda gıcır gıcır bir görüntü vardı ve daha canlıydı...

Bu atiden kaynaklanan bir problemmi ? Lütfen yardımcı olun çünkü bilgisayarı gidip geri vermeyi düşünüyorum...

• Catalyst Control Center'ı kurcala biraz,özellikle Refresh Rate ayarlanmadığında bulanık bir görüntü oluyor,ben de Nvidia'dan ATI'ye geçerken aynısını yaşamıştım.
  • goruntu ayarlarina girdikten sonra monitor bolumunde ekran yenileme hizi diye bir bolum var ordan degistirip yapmayi deneyin. bem o sekilde cozmustum. kolay gelsin.
  • yok olmadı.. offf... sanırım gidip geri vericem inşallah alırlar...

nvidia ekran kartlarının ne kadar kıymetli olduğunu şimdi anladım... güzelim görüntü kalitesini bıraktık gittik bilmediğimiz bişeyi aldık :(

Teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byrak85 -- 16 Temmuz 2011; 0:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss-life

yok olmadı.. offf... sanırım gidip geri vericem inşallah alırlar...

nvidia ekran kartlarının ne kadar kıymetli olduğunu şimdi anladım... güzelim görüntü kalitesini bıraktık gittik bilmediğimiz bişeyi aldık :(

Teşekkürler arkadaşlar...

Yapamadığınız bir ayar yüzünden olayı Nvidia-ATI ayrımına getirmene gerek yok,ilk kullanımda herkesin başına geliyor bu olay.Ayrıca 6770M GT310'dan çok çok daha iyi bir kart,sorun sadece yapılması gereken ufak bir ayar.
  • ekran pc bağlantılarında ilk seferde olmuyorsa ince ayar çekmek lazım hemen yılmayın.
  • monitörde otomatik ayar (auto configuration) tuşu veya ayarı vardır. laptobu bağladıktan sonra onu deneyin. görüntünün amd-nvdia ayrımıyla alakası yok ki eğer öyle bir ayrım yapacaksınız çoğu kullanıcı amd ekran kartlarının görüntülerinin daha iyi olduğunu söylüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monitör sorunlu bence.. geri götürmekten başka çözüm yok. 15 gün içinde iade etme şansınız var diye biliyorum..
  • Monitör sorunlu değil eski laptopumu bağladığımda süper bi görüntü var !

Bugün geri götürdüm laptopu ve almadılar değiştirdiler sadece aynı modelin 17 inç olanı vardı. Onun ekranı güzeldi dağınık değil yani. Onu aldım. Ama geri vermek istedim açıkçası ! Vermeye hakkım yokmuş arızası yokmuş bana öyle dediler... Bu nasıl olabilir anlamıyorum. Ayrıca şunu söylüyüm makine resmen cayır cayır yanıyor ! Geri verdiğimde öyleydi yeni aldığımda öyle ! Ya hiç içime sinmedi nerden aldımda para verdim anlamıyorum...

Geri veremiyorum yaaa böyle bişey olabilirmi ? Daha dün aldım. Memnun kalmadım kardeşim istemiyorum lanet olsun yaaaaaaaaaa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.