Haklısınız Sorun Çözüldü Teşekkürler Saolun Var Olun Çarşı Cimboma Karşı Oleyyy Şeytan Kare Gitti
quote:
Orjinalden alıntı: ohhohh
Haklısınız Sorun Çözüldü Teşekkürler Saolun Var Olun Çarşı Cimboma Karşı Oleyyy Şeytan Kare Gitti
Sevindim sorununun çözüldüğüne Çarşı Cimboma karşı demeni anlamadım , burası teknik yardım bölümü.. Her Türk takımı kardeştir
Öylesine Sevinçten Sapıtmıştım Biraz Ölü Piksel De Ne Seri Katil Falanmı Var Bilgisayarda Anlamadım Bi Norton Anti Virüs Falan Yüklesem Veya Suni Tenefüs Yapsam Tekrar Hayata Dönermi
quote:
Öylesine Sevinçten Sapıtmıştım Biraz Ölü Piksel De Ne Seri Katil Falanmı Var Bilgisayarda Anlamadım Bi Norton Anti Virüs Falan Yüklesem Veya Suni Tenefüs Yapsam Tekrar Hayata Dönermi
Norton mu ?? Canın format atmak istiyor heralde
Geçmiş olsun.. ölü pixel diyen arkadasa selamlar.. pixele can vermiş bilgisayar sahibi arkadas tebrikler ..
quote:
Orjinalden alıntı: cMbRs
Geçmiş olsun.. ölü pixel diyen arkadasa selamlar.. pixele can vermiş bilgisayar sahibi arkadas tebrikler ..
Kim can verdi piksele ortalık karıştı
ölü piksel bunamı benziyo
quote:
Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__
hayır buna benziyor
Valla Ben İşlemciye Kalp Masajı Yaptım Ihlamur Çayı İçirdim Hayata Döndü
quote:
Valla Ben İşlemciye Kalp Masajı Yaptım Ihlamur Çayı İçirdim Hayata Döndü
Onlar hikaye, nazar duası oku üfle, işlemciye doğru üflersen soğumuş da olur
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__
hayır buna benziyor
Buda Güzel
Bu Ati Radeon X700 Se HİS MARKA Kullanan Varsa Söylesin sizce güzelmi yoksa nvidia 5200 takıcam onun yerine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme