Şimdi Ara

Ekranın Kenarında Bi Kare Çıktı Buda Ne Hööö

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ya Bi Sorunum Var Ekranın Tam Kenarında Bi Kare Çıktı His Ati Radeon X700 Se Driver"ini Kurunca Çıktı İşte Resmi
     Ekranın Kenarında Bi Kare Çıktı Buda Ne Hööö

• hADİ aMA gICIK oldum O Pislik Kareye Şeytan Karesmi Ne O Öyle
  • Mrk etme.Ati sürücülerin oraya koyduğu bir kutucuk o.Zararlı değil
  • Vallamı Oley Be Bende Pisligin Biri Şaka Programı Yükledi Sandım Ama Ne İşe Yarıyosa Bu Ati Niye Koymuş Mal"mı
  • Bende de vardı.8.2 sürücüsünü koyunca ortadan kayboldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Bende de vardı.8.2 sürücüsünü koyunca ortadan kayboldu

Güncel driver

BURDAN X700 8.2 DRİVERİ İNDİREBİLİRSİN

• Ölü pixel.. Telaşlanacak bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi güncel driver'ı kur geçer..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Ölü pixel.. Telaşlanacak bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi güncel driver'ı kur geçer..

ne ölü pixeli ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

Ölü pixel.. Telaşlanacak bir şey yok. Arkadaşların dediği gibi güncel driver'ı kur geçer..

ne ölü pixeli ya..

Ekranda çıkan benzer her nokta benim nazarımda ölüdür, pikseldir
  • Konu sahibi yine ortalarda yok. Acaba güncel driveri kurmayı denedimi ????
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cMbRs

quote:

ne ölü pixeli ya..

Ekranda çıkan benzer her nokta benim nazarımda ölüdür, pikseldir

o da güzel

• Valla Ben Güncel Driver Yüklemek İstemiyorum Orjinal Cd"Den Çıkan Driver"i Yükledim Bu Arada Kutudan 2 Cd Çıktı 2. Cd"de Neler Vardı Acaba Kayboldu O Şeyin Bi Zararı Yok Neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohhohh

Valla Ben Güncel Driver Yüklemek İstemiyorum Orjinal Cd"Den Çıkan Driver"i Yükledim Bu Arada Kutudan 2 Cd Çıktı 2. Cd"de Neler Vardı Acaba Kayboldu O Şeyin Bi Zararı Yok Neyse

O zaman ordakı bozuk pikselle uyumlu bir şekilde yaşayacaksın
  • Yav Format Atsam Gidermi O Pislik Kare 6 Aydan Beri Uyku Uydugum Yeter Da yeter O Kare yüzünden oyun oynuyorum bi kare kenarda Bu Arada Bişi Sorcam Kurulum Gerektirmeyen Fıstık Gibi Bi Windows Teması Buldum Bunu Nereye Koycam
  • quote:

Yav Format Atsam Gidermi O Pislik Kare 6 Aydan Beri Uyku Uydugum Yeter Da yeter O Kare yüzünden oyun oynuyorum bi kare kenarda Bu Arada Bişi Sorcam Kurulum Gerektirmeyen Fıstık Gibi Bi Windows Teması Buldum Bunu Nereye Koycam

Bilgisayarım - Yerel Disk C - WINDOWS - Resources - Themes
  • Sürücü güncellemeye neden karşısın? Bildiğin bişiy varsa söyle biz de güncellemeyelim ????
  • Bilgisayarda Bi Problem Çıkmasında Taksitleri Bitmedi Karşı Değilim Ama Sorun Olmaz Dimi
  • quote:

Bilgisayarda Bi Problem Çıkmasında Taksitleri Bitmedi Karşı Değilim Ama Sorun Olmaz Dimi

Şaka yapıyorsun dimi ??? Dostum güncel driver yüklemeyle bilgisayara birşey olur mu ?? Hadi onu geçtim biz senin bilgisayarına zarar verecek bişey yaptırırmıyız?? Yukarıda verdiğim linkten indir kur hemen
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Bilgisayarda Bi Problem Çıkmasında Taksitleri Bitmedi Karşı Değilim Ama Sorun Olmaz Dimi

Şaka yapıyorsun dimi ??? Dostum güncel driver yüklemeyle bilgisayara birşey olur mu ?? Hadi onu geçtim biz senin bilgisayarına zarar verecek bişey yaptırırmıyız?? Yukarıda verdiğim linkten indir kur hemen

Merak etme kardeş.Yıllardır bu forumdayım.İnş.ölene kadar da burdayım. Biribirimizin eksik ve açıklarını kapatırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttilaTheHun

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Merak etme kardeş.Yıllardır bu forumdayım.İnş.ölene kadar da burdayım. Biribirimizin eksik ve açıklarını kapatırız

Bu forumun eskilerinden sayılmam belki ama eskilerinden olacağım kesin. Yardıma devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.