Şimdi Ara

Bu karıncalar 7.kata nasıl çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.katta oturuyoruz yklaşık 40m yazda geldi nasıl çıkıyo bunlar?

• Binada asansör var mı?

Şaka bi yana onlar binaya tırmanmıyordur büyük ihtimal.Benim odamda da vardı bir sürü karınca.Raid karınca yemi aldım 2 günde karıncalar yok oldu.Tavsiye ederim.
  • 1 tane kraliçe karınca camdan içeri girse yeterli
  • Karınca Berekketir
  • Karıncalar duvara tırmanabilir, ama herhangi bir nedenden dolayı o kadar yükseğe çıkacaklarını sanmıyorum. Evde bir yerde üremişlerdir.
  • Bizim evde zeminde tahta var.yaptırırken bolca kireç döktürdük ama her yaz bizde de karınca çıkıyor.
    Bi ilaç var,babam almış.Memlekete gitmeden köşe bucak heryere döküyoruz(toz) biz gelince memleketten hiçbirşey kalmıyor.Bir sonraki yaza kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaşaTuning

Binada asansör var mı?

Şaka bi yana onlar binaya tırmanmıyordur büyük ihtimal.Benim odamda da vardı bir sürü karınca.Raid karınca yemi aldım 2 günde karıncalar yok oldu.Tavsiye ederim.

ASansörle demek için girmiştim tühhh yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin evde 1 kat 6 metre mi?
  • karıncanın biri evinden gecerken etrafta cok yiyecek kırıntı vs oldugunu gorup antenleriyle kolonisine gelin bu evi patlatalım demiş olabilirler

şaka bir yana karınca olan evde bereket vardır
  • Bir gün memlekette babannemin evinde kahvaltı yapıyoruz incir reçeli var çok lezzetliydi kıtır kıtır yerken ses geliyo falan sonradan içine dikkatlice baktım ki reçele o lezzeti veren bi sürü karınca ve babannemde bunu bildiği halde bize söylememişti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByErgi

Karınca Berekketir

yaf arkadaş evet berekettirde gece dudağının kenarındaki kaşıntıyla uyanıyorsan elini atıp karıncayı ağızına girmeye çalışırken yakalıyorsan neyse deyip uyuyup sabah kulağındaki kaşıntı için elini attığında karıncanın yarısını buluyorsan bi acayiplik var demektir ( hayvanın diğer yarısı sanırım hala kulağımın içinde )

yatakta banyoda mutfakta oturma odasında heryerdeler arkadaş

ekleme: sürahiye su koyamıyorum bir süre sonra içinde yüzüyorlar mecburen bütün suyu döküyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orinmicek -- 3 Haziran 2009; 0:25:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak74

Bir gün memlekette babannemin evinde kahvaltı yapıyoruz incir reçeli var çok lezzetliydi kıtır kıtır yerken ses geliyo falan sonradan içine dikkatlice baktım ki reçele o lezzeti veren bi sürü karınca ve babannemde bunu bildiği halde bize söylememişti...

Afiyet olsun
  • her kat 3 metreden 7 kat 21 metre yapıyor kardeşim:D karıncakara fazla yol yürütme:D
  • 40 m ne la bu nerdeyse galata kulesi kadar bina
    40 m 13 katlı bina olur sizin bina 7*3=21 m 22 civarı
  • bırakın sımdı metreyı adamda sorun var heryere ılac bas hocam
    karıncaların gırebılecegı delıklerı slıkonla kapat
    bu sekılde atlatmıstım
  • zor atlatırsın.Karınca sezonu açıldı ne yazıkki. Tavsiyem Raid veya bu gibi kalitedeki ilaç markalarının karınca ilacını daha doğrusu yemini kullanmab. Büyük ölçüde azaltıyor karıncaları.Ama nereye koycağını iyi seçmen lazım, karıncaların yuvasına yakın olsun.
  • bu karıncalar benide sinir ediyor her yaz ziyarete geliyorlar ilaç olarak annem bir sürü ilaç denedi ama en fazla 1 hafta sonra tekrar geliyorlar
  • küçücük hayvanın ne zararı var bırakın hayvanlar rahatına baksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: colddplay

küçücük hayvanın ne zararı var bırakın hayvanlar rahatına baksın

Haklısın ama evdeyken üstlerine basıp ezmek daha kötü olur.Geçen ay masamın üstünde en az 20-25 tane karınca dolanıyodu.Raid kullandım sorun kalmadı
  • balonla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.