Şimdi Ara

Bİ ARKADAŞIM YOK 1 TANE BİLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene lise 2 sınıfa gidiyorum. inanır mısınız şuan 1 tane bile arkadaşım yok. ne eskilerden liseden nede ortaokulda kimse yok.herkez birbiriyle kızlı erkekli takılırken muabbet ederken ben bi köşede oturuyorum ders bitince çıkıp gidiyorum.sınıfta hiçbi şekilde söz falanda alamıyorum özgüven eksikliginden dolayı.

okulda öğle arası oluyor ben yemek bile yiyemiyorum yemekhanede çünkü yemek yiyebileceğim beraber kimse yok. herkes beraber yemeğe gidiyor onlar yemek yerken ben tek başıma otursam bu sefer zavallı tek başına yiyor diye düşünecekler ve sıkıntıdan ne yediğimi bile anlamıcam. bu yüzden hep aç kalıyorum ve yemek arasında aptal aptal dolaşıyorum 1 saat geçsin diye. hatta tuvalete gidiyorum kapıyı kapatıyorum 15-20 dakika öylece bekliyorm vakit geçsin diye.bıktım artık.

yakışıklı sayılmam ama öyle amerikan filmlerindeki ezik inek gözlüklü tiplerdende deilim.sınıfta falan yeri gelince kısa geyiklere katılıyorum ama o kadar 1-2 cümle ilerisi yok.
    millet beraber yemeye giderken yanlarına gidemiyorum masalarına oturamıyorum.bi türlü onlarla arkadaş olamıyorum.herkes sene başında grupları oluşturmuş arkadaşlıgı ilerletmiş ben aralarına giremiyorum nasıl birbiriyle arkadaş olup takılıyorlar anlamıyorum bu insanları ve ben niye yapamıyorum bilmiyrm.

neyse uzun yaztım derdim bu çareside yok gibi lanet olsun demekden baska

• Yapay Zekanın Yanıtı

Okulda Hiç Arkadaşın Yok mu? İşte Ne Yapabilirsin

Okulda arkadaş edinmek zor olabilir, özellikle de hiç arkadaşın yoksa. Yalnız hissetmek ve destek alamamak moral bozucu olabilir, ancak pes etmemelisin. Arkadaş edinmek için atabileceğin birçok adım var.

Kendini Tanı

Arkadaş edinmeden önce kendini tanımak önemlidir. Ne tür insanlarla vakit geçirmekten hoşlandığını, ilgi alanlarını ve değerlerini düşün. Bu, seninle benzer ilgi alanlarına sahip insanları bulmana yardımcı olacaktır.

Kulüplere ve Etkinliklere Katıl

Kulüpler ve etkinlikler, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmanın harika bir yoludur. Okulda seni ilgilendiren kulüplere katılmayı düşün. Spor, drama ya da sanat gibi etkinliklere de katılabilirsin.

Sınıf Arkadaşlarınla Konuş

Sınıf arkadaşlarınla konuşmak, arkadaş edinmenin kolay bir yoludur. Dersler hakkında sorular sor, projelerde işbirliği yapmayı öner veya sadece sohbet etmek için yanlarına git.

İnsanlara Gülümse ve Selam Ver

İnsanlara gülümsemek ve selam vermek, arkadaş canlısı ve ulaşılabilir olduğunu gösterir. Koridorlarda veya yemekhanede başkalarına gülümsemeyi ve "Merhaba" demeyi alışkanlık haline getir.

Kendin Ol

Arkadaş edinmenin en önemli kurallarından biri kendin olmaktır. Başkalarına uymaya çalışırsan, gerçek olmayan birini yansıtmış olursun. İnsanların seni olduğu gibi kabul etmesine izin ver.

Sabırlı Ol

Arkadaş edinmek zaman alabilir. Pes etme ve sabırlı ol. Sürekli olarak insanlara ulaşmaya devam et ve sonunda seninle bağlantı kuracak insanları bulacaksın.

Arkadaşlarınla İlişkini Sürdür

Arkadaşlar edindikten sonra, ilişkini sürdürmek için çaba göstermelisin. Onlarla düzenli olarak iletişime geç, planlar yap ve desteklerini göster. Arkadaşlıklar karşılıklı bir çabadır ve onları geliştirmek için zaman ve çaba harcamalısın.

Unutma, arkadaş edinmek herkes için zor olabilir. Yalnız değilsin. Yukarıdaki adımları takip ederek, okulda arkadaş edinmeye başlayabilir ve daha sosyal ve tatmin edici bir deneyim yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • koca sınıfta 1 kişi bile nasıl bulamıyorsunuz anlamıyorum o kadar asosyal olmayın ya gidin muhabbet kurun onlar konuşurken girin aralarına okulun başlarında edinemezseniz sonrası için çok beklersiniz
  • Erkeksin lan sen!

Hepsinden daha erkeksin.
    Özgüvenli taklidini yapanlar senin özgüvenini kırıyorlar.

Kimse kendinden daha iyi birisini istemez unutma!

Kendine gel, ataların boyle degildi dostum.
  • Bende de ozguven eksikligi var fakat seninki abarti bence.
  • Kizli erkekli takiliyorlar :D
  • Korkmayin bu kadar karsinizdakiler de insan
  • Beden dersinde futbola , voleybola katıl gerisi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Bende de ozguven eksikligi var fakat seninki abarti bence.
    beyler böyle konuşuyonuzda birisinin yanına gitcem cesaret yok yaklaştım kalp atışları hızlanıyor kıpkırmızı oluyorum daha ne yapayım sonra direk tuvalete
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeSSArc

Beden dersinde futbola , voleybola katıl gerisi gelir
    bende çok insanlı gruplar içinde konuşamıyorum ama 3-4 kişiyle rahat konuşuyorum. senin durum daha vahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relieved

beyler böyle konuşuyonuzda birisinin yanına gitcem cesaret yok yaklaştım kalp atışları hızlanıyor kıpkırmızı oluyorum daha ne yapayım sonra direk tuvalete

Onlarda insan "naber" desen yemezler seni hoşlarınada gider heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem-

Erkeksin lan sen!

Hepsinden daha erkeksin.
    Özgüvenli taklidini yapanlar senin özgüvenini kırıyorlar.

Kimse kendinden daha iyi birisini istemez unutma!

Kendine gel, ataların boyle degildi dostum.

Gazına geldim, o gazla gittim komşunun artist çocuğunu dövdüm, polisi falan aradılar dolapta saklanıyorum senin yüzünden.
  • bunu lise de aşmassan birdaha aşamıyabilirsin istemesende utansanda zorla kendini gir arkadaşlarıının ortamlarına ne düşündükleri önemli değil bu yıl eğer dediklerimi yaparsan sosyalleşirsin ama kaçarak hiçbir zaman sosyalleşemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

bunu lise de aşmassan birdaha aşamıyabilirsin istemesende utansanda zorla kendini gir arkadaşlarıının ortamlarına ne düşündükleri önemli değil bu yıl eğer dediklerimi yaparsan sosyalleşirsin ama kaçarak hiçbir zaman sosyalleşemezsin
    git 3-4 kıza açıl saçlama falan farketmez isterlerse red etsinler asosyallığının %50 si geçer
    mallık yap her ortamda evde okulda misafirlikte ve artık yanlış birşey yaparsam korkusudan, millet ne der düşüncesinden tamamen kurtulursun
  • quote:

bu sene lise 2 sınıfa gidiyorum. inanır mısınız şuan 1 tane bile arkadaşım yok. ne eskilerden liseden nede ortaokulda kimse yok.herkez birbiriyle kızlı erkekli takılırken muabbet ederken ben bi köşede oturuyorum ders bitince çıkıp gidiyorum.sınıfta hiçbi şekilde söz falanda alamıyorum özgüven eksikliginden dolayı.

okulda öğle arası oluyor ben yemek bile yiyemiyorum yemekhanede çünkü yemek yiyebileceğim beraber kimse yok. herkes beraber yemeğe gidiyor onlar yemek yerken ben tek başıma otursam bu sefer zavallı tek başına yiyor diye düşünecekler ve sıkıntıdan ne yediğimi bile anlamıcam. bu yüzden hep aç kalıyorum ve yemek arasında aptal aptal dolaşıyorum 1 saat geçsin diye. hatta tuvalete gidiyorum kapıyı kapatıyorum 15-20 dakika öylece bekliyorm vakit geçsin diye.bıktım artık.

yakışıklı sayılmam ama öyle amerikan filmlerindeki ezik inek gözlüklü tiplerdende deilim.sınıfta falan yeri gelince kısa geyiklere katılıyorum ama o kadar 1-2 cümle ilerisi yok.
    millet beraber yemeye giderken yanlarına gidemiyorum masalarına oturamıyorum.bi türlü onlarla arkadaş olamıyorum.herkes sene başında grupları oluşturmuş arkadaşlıgı ilerletmiş ben aralarına giremiyorum nasıl birbiriyle arkadaş olup takılıyorlar anlamıyorum bu insanları ve ben niye yapamıyorum bilmiyrm.

Ben bile başka okulun yemekhanesinde yedim yanlız giderdim masalarda boş yer kalmazdı kızlar bile otururdu sadece zaman lazım alışırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mhç_78

quote:

bu sene lise 2 sınıfa gidiyorum. inanır mısınız şuan 1 tane bile arkadaşım yok. ne eskilerden liseden nede ortaokulda kimse yok.herkez birbiriyle kızlı erkekli takılırken muabbet ederken ben bi köşede oturuyorum ders bitince çıkıp gidiyorum.sınıfta hiçbi şekilde söz falanda alamıyorum özgüven eksikliginden dolayı.

Ben bile başka okulun yemekhanesinde yedim yanlız giderdim masalarda boş yer kalmazdı kızlar bile otururdu sadece zaman lazım alışırlar
    Ben Lise 3'deyim.Hala aynı sorunu yaşıyorum kafama göre 1 kişi bile yok zaten hata edip orta okulda iken çalışmadım ve düz liseye düşdüm.Sınıftakilerin aklı sigara ve esrardan başka bir b*ka çalışmıyor.Açık liseye geçmeyi düşünüyorum bir fikriniz varsa alıntılarsanız sevinirim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrax*

Ben Lise 3'deyim.Hala aynı sorunu yaşıyorum kafama göre 1 kişi bile yok zaten hata edip orta okulda iken çalışmadım ve düz liseye düşdüm.Sınıftakilerin aklı sigara ve esrardan başka bir b*ka çalışmıyor.Açık liseye geçmeyi düşünüyorum bir fikriniz varsa alıntılarsanız sevinirim arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Biraz kilo versem yakıcam ortalığı. Bi de kızlara maskara olacak, öğretmenlere yalakalık yapacak bir tip değilim. 1-2 tane sağlam arkadaşım var. Onlarla her türlü konuşurum. Diğerleriyle konuşasım gelmiyor. La bi yürü git diyesim var ama işte o kadar iyi kalpliyim ki diyemiyorum. Kızları hiç konuşmayalım zaten kilo sorunundan laf atarsa anca cevap veriyorum. Yapacak bir şey yok ki. Ders çalışcaz üniye gitçez yapcak bir şey yok başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

Biraz kilo versem yakıcam ortalığı. Bi de kızlara maskara olacak, öğretmenlere yalakalık yapacak bir tip değilim. 1-2 tane sağlam arkadaşım var. Onlarla her türlü konuşurum. Diğerleriyle konuşasım gelmiyor. La bi yürü git diyesim var ama işte o kadar iyi kalpliyim ki diyemiyorum. Kızları hiç konuşmayalım zaten kilo sorunundan laf atarsa anca cevap veriyorum. Yapacak bir şey yok ki. Ders çalışcaz üniye gitçez yapcak bir şey yok başka.

Alıntıları Göster
    dostum ben şu an üniversiteliyim .ve lisede aynı şeyleri ben de yaşadım .ve şimdi geçmişe baktığımda keşke kendimi kasmasaydım .inanırmsn hiç arkadaşm yoktu ve bunalıodum .ama keşke yalnız takılsaydm ve sadece kendimi geliştirmeye çalışsaydım.fitness olsun ,yabancı dil olsun ...cool ol ,kimseye muhtaç deilsin sen .otur pencere tarafına dışarılara dal git .duyma kimseyi .

• Bizim arkadaşımız varda noldu ki olmaması daha iyi
  • quote:

Sınıfta bilgisayar ile ilgilenen birilerini bul. Bu arada sende bilgisayardan iyi anla. Git onların anlamadıkları pc konularıyla ilgili arkadaslarını bul sohbete dal.

• Bizim varda ne oluyor egoist hepsi,kendin gibi birini bulmaya çalış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.