üzüldüm dostum fakat lanet olsun deme sadece.onun dışında bişey diyemiyorum sana verebilecek hiçbir tavsiyem yok.çok üzgünüm :((((
quote:
Orijinalden alıntı: relieved
bu sene lise 2 sınıfa gidiyorum. inanır mısınız şuan 1 tane bile arkadaşım yok. ne eskilerden liseden nede ortaokulda kimse yok.herkez birbiriyle kızlı erkekli takılırken muabbet ederken ben bi köşede oturuyorum ders bitince çıkıp gidiyorum.sınıfta hiçbi şekilde söz falanda alamıyorum özgüven eksikliginden dolayı.
okulda öğle arası oluyor ben yemek bile yiyemiyorum yemekhanede çünkü yemek yiyebileceğim beraber kimse yok. herkes beraber yemeğe gidiyor onlar yemek yerken ben tek başıma otursam bu sefer zavallı tek başına yiyor diye düşünecekler ve sıkıntıdan ne yediğimi bile anlamıcam. bu yüzden hep aç kalıyorum ve yemek arasında aptal aptal dolaşıyorum 1 saat geçsin diye. hatta tuvalete gidiyorum kapıyı kapatıyorum 15-20 dakika öylece bekliyorm vakit geçsin diye.bıktım artık.
yakışıklı sayılmam ama öyle amerikan filmlerindeki ezik inek gözlüklü tiplerdende deilim.sınıfta falan yeri gelince kısa geyiklere katılıyorum ama o kadar 1-2 cümle ilerisi yok. millet beraber yemeye giderken yanlarına gidemiyorum masalarına oturamıyorum.bi türlü onlarla arkadaş olamıyorum.herkes sene başında grupları oluşturmuş arkadaşlıgı ilerletmiş ben aralarına giremiyorum nasıl birbiriyle arkadaş olup takılıyorlar anlamıyorum bu insanları ve ben niye yapamıyorum bilmiyrm.
neyse uzun yaztım derdim bu çareside yok gibi lanet olsun demekden baska
bilgisayardan uzak dur.sosyal alanını ve yeteneklerini geliştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme