Arkadaşlar bir ati hd 5970 mağduru olarak sizlere bu kartta yaşadığım problemleri anlatmak istiyorum, ilk glen kart aşırı ısındığı için ve DX11 çalışmadığı geri yolladım değişti ve bir yenisi geldi, 4 gün boyunca kullandıktan sonra oyun esnasında aniden grafikler bozuldu ve ekranda siyah siyah çizgi ve kareler çıkıp grafikler bozuldu, windows 7 sorunlarında tekrar sürücüleri kurmam için uyardı tekrardan sürücüleri kurup yükledim olmadı format attım yine olmadı ve hayal kırıklıkları içinde ürün iade talebiyle geri yolladım kartı... artık bu 5970 e olan güvenim sıfır hatta ati alıp almama arasında kararsızm,
bana hangi ekran kartını önerirsiniz (lütfen öneri yapan arkadaşlar önderdikleri kartı kullanmış olan kişiler olsun)
Dahili bileşenlere açarsanız yanıt alabilirsiniz, geçmiş olsun.
Bu konu bana tanıdık geldi.
Bütce verirseniz daha kolay yardımcı oluruz. gtx460-470 seçile bilir bütceye göre, HD6870 de tavsiye ederim.
bütçem 1500 tl ye kadar olabilir (sadece ekran kartı için) fakat artık fiyat önemli değil ben dayanıklı adam gibi kullanabilceğim bir kart arıyorum
yani ucuz olabilir pahalı olabilir bana en az 2 sene hiç bir problem çıkarmadan çalışacak bir kart lazım sözün kısası
HD 6870 aslında aklıma yatmadı değil ama ben onun HIS tarafından üretilmiş olanını almayı düşünüyorum nedersiniz sanki bu kart bana daha serin çalışıcakmış gibi geliyor (kasa için hava sirkülasyonu mükemmel gayet serin bu arada)
bu arada sizlere yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim birkaç ölümcül hatadan bu site sayesinde döndüm :)
GTX480 amp alınası bir kart tabi ki, 2x GTX470 AMP de yapıla bilir. Böyle bir bütce için bişey söylemek zor. Ekran kartı bölümüne açmanı tavsiye ederim daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.
birde değiniz yere açayım konu bu ekran kartıda hoş duruyor biraz daha inceleyim belki bunu alırım çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Rica ederim, bol şans.
aynı sorun ben de de var. Çözüm arıyorum imzamdaki link. Resimlerde koydum senin sorunun bumu kardeş ?
quote:
Orijinalden alıntı: herdprens
aynı sorun ben de de var. Çözüm arıyorum imzamdaki link. Resimlerde koydum senin sorunun bumu kardeş ?
evet bendekide böyle birşey ama bu grafikler devamlı olarak parlıyor nebileyim sağdan soldan siyah çizgiler çıkıyor, ekran kartı driver ı red ediyor napıcaz bilmiyorum bide ekran kartı ATI HD 5970 böyle bi kartta bu sorun çok enteresan ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme