Şimdi Ara

Ekrankartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ekran kartım çok ses çıkardığından ve ısınma problemi olduğundan 1000tl gibi bir bütçeyle bilgisayarıma ekran kartı almayı düşünüyorum önerileriniz bekliyorum.
    Bilgisayarımın özellikleri
    l7-3770(coler master su soğutma)
    8gb 1800'Lük rem
    Memlun olmadığım ekran kartım HD 7800
    500gb hard disck

Bilgisayar kasam Coler Master Haf 912 pw750
    Bilgisayarımın sesiz ve ısınma problemi olmaması için önerilerinizide verirseniz çok melun kalırım
    NOT: ekran kartının yanında SSD 128Gb almayı düşünüyorum.İşletim sistemi olarak şuan W7 ulti kullanıyorum.

• kupaas123 K kullanıcısına yanıt
    gtx970 alabilirsin.
  • kupaas123 K kullanıcısına yanıt
    hocam bence şuan biraz daha bekleyip radeon un r9 3xx serisini bekleyin çok güzel olacağı söyleniyor. kötü olursa bile nvidianın fiyatları düşecektir . şuan almak isterseniz bütçeyi biraz daha arttırıp gtx970 almanızı öneririm
  • beyler GX970 1400tl felen 1000-1100tl civarı birşey almak istiyorum.Ama en önemli şey sesiz çalışması.
  • Amd tarafında r9 380x ve 390 lardan böyle sapphire vapor-x, msi yada asusın özel soğutmalı modellerine bakabilirsiniz. Sessizlik konusunda msi gayet iyi ama pcde en çok ses çıkaran bileşen genelde psu ve işlemci soğutucusu oluyor. Bunu da düşünmek gerekiyor. ( nvidiada zaten 970 e alternatif bir kart yok o fiyat aralığında. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD den memlun kalmadım elimdeki hd7870 den dolayı bu yüzden NVIDIA almak istiyorum bu sefer 1000lira gibi bir limitim var artırmak istemiyorum zaten pcde genelde onlyn rpg oynamayı seviyorum bu yaz farklılık olsun diye bir ikitanede oyun oynamayı planlıyorum işlemci su soğutucusu war zaten kasadaki fanlarıda bulabileceğim en sesiz fanlarla değiştirmeyi planlıyorum haf 912 için sesiz fanda önerirseniz çok memlun kalıcam.
    NOT:artı ana kartımda bir vida yalama yapmış ayrıca remlerım duel çalışmıyor bundan dolayı ana kartıda değiştirmeyi planlıyorum anakart+ekrankartı+ssd 1500tl gibi bir bütçe ayarlacım yanlız ekrankartı+ssd fiyatına göre ana kartı idare edebilirim bi süredaha diye düşünüyorum.
    yorulmarınızı eksik etmeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Anakart Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinerjide galax gtx 970 var 1175 lira bütçenizin biraz üstünde ama belki düşünürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug25 -- 21 Haziran 2015; 12:04:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 390X için 700$ fiyat diyorlar çok pahalıd değilmi.
  • 1000tl altı sesiz çalışan ekran kartı önerilerinizi hala bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 290 Tri-x.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 22 Haziran 2015; 13:04:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.