Siz devamlı yalan söyleyenleri çok sevmiyor musunuz? Böyleyse tam destek vermeniz lazım. |
ekrem beyin kreş yalanları (2. sayfa)
-
-
akapeliler sürekli yalan konuşuyor. tabi kişi kendinden bilirmiş diye boşa dememişler..
-
Mevzu ayyuka çıkınca akp nin ışık hızında RRRRR yapmasına hasta oluyorum. Fazla R yapmayın şanzımanı dağıtırsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
başka ülkede olsa demciler mapusda olur oradan gücün yetisa çıkar bizi derdi.
-
alsa r
https://www.yirmidort.tv/gundem/chp-fena-cuvalladi-kres-acma-yetkisini-megerse-kendileri-iptal-ettirmis-210898CHP fena çuvalladı! Kreş açma yetkisini meğerse kendileri iptal ettirmişhttps://www.yirmidort.tv/gundem/chp-fena-cuvalladi-kres-acma-yetkisini-megerse-kendileri-iptal-ettirmis-210898 -
Kendinden bilinecek bişey yok tvlerde kimin ne konuştuğu ve sonra ne yaptığı çarşaf çarşaf ortada , adam ayaklı yalan makinesi sizin için önemli olmayabilir ama bunun gerçekliği değişmiyor.
Bu ayaklı yalan makinesi feto iltisakli olmayıp ak partide siyaset yapıyor olsaydı ki o potansiyel var tam bir zübük kendisi , sizin bir numaralı hedefiniz olurdu gece gündüz bunun yalanlarına saldırırdınız şuan bir numaralı adamınız olmasının sebebi camianızda nitelikli adam yok arkasından gidebileceğiniz o yüzden bile bile bu zübüğe sarılıyorsunuz , konu gerçek yalan değil tamamen ideolojik ve 25 senenin ezilmişliği sizin adınıza 👍
Boşuna yalanlarla algı yapma evlat.
22 senenin yalanlarını üst üste koyarsam buradan evrenin sonuna köprü olur...
yalan duymak istersen ekrem başkanı takip et. evlat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 28 Kasım 2024; 12:23:39 > -
Sence Ekrem Bey'in Bakan Bey hakkında söyledikleri doğru mu yalan mı
Bakan Bey'in Ekrem Bey hakkında söyledikleri doğru mu yalan mı
Kafam karıştı keptın
-
Eee tamam işte demcileri muhatap alıp, terörist başını meclise davet eden akp ve mhp.
Bunu chp yapsa, genel merkezini yakardı Anadolulular.
-
dimi ya. adamın yaptığı projelere köstek olun sonra da ayaklı yalan makinesi olsun. sırf adam çalışıyor diye kıskanıyorsunuz. sonra da işinize gelmeyince de yalancı oluyor..
-
Konu tam aktrol inine dönmüş
-
Başka ülkenin hükümeti olsa hükümet 10 kere düşmüştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tip konular onların yuvaları zaten. Ayrıca bir ampul sözü der ki yuvayı aktroll yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün İmamoğluna 2007'de CHP'nin anaokulları ve kreşler ile ilgili aldırdığı karar soruluyor verdiği cevapta tam komedi :D ( Bu yazı zaten CHP'nin aldığıdığı Anayasa mahkemesi kararına göre gönderiliyor. )
Ama verilen cevap kim aldıysa ona sor :D Benim işim o dğeil bnugünü konuşalım diyor... Adam tam polemik siyasetçisi. Konu tam bu ama o zaman ben inşaat yapıyordum deyip geçiyor.
-
her vakit zaten meclisdeler chp daha ne yapacak. partiyi kapatıp demde toplansalar kimse çıt çkarmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X