Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekrem coşkun konyanın markasıdır. Konyada herkes bilir ve yer sağlamdır güvenle yiyebilirsiniz. Ekrem coşkun da konyasporun amigolarından biriymiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bursada ulucami arkasında salaş bi mekanda 150 gram dönere 39 rl vermiştim 2 ay önve

• Etler Kavram Yağı ile marine ediliyor, ağırlaştırılıyor, çoğaltılıyor. Ayrıca etlerin içerisine de bu yağdan koyuyorlar, şubelerinde asitli içecek satmamalarının nedeni de bu, asitli içecek içtiğiniz zaman bu yağlar damağınıza yapışıyor ve ağızda kötü bir tat bırakıyor.
    İkincisi etler tam pişmeden kesiliyor çoğunlukla çiğ ete yakın oluyor, buda etin fazla pişirilerek fire vermemesi için.
    Şubelere etler kilo 40 tl den gönderiliyor, şişe takılı olarak değil kapların içerisinde et olarak, şube kendisi takıyor dönerleri.
    Şube bunları 80 tl den satıyor, en fazla yüzde 10 fire verse siz hesap edin karlarını. Ayrıca içecek tende bir o kadar kar ediyorlar.
    En kötü satan yer günlük 400 kilo et satıyor.
    Ben fiyatları yazdım , Matematiği iyi olan arkadaşlar kira personel giderlerini de düşerek kar oranlarını hesap etsinler.
    Daha sonra ucuza döner satıp satmadıklarına herkes karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALGOS -- 17 Temmuz 2019; 9:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALGOS

Etler Kavram Yağı ile marine ediliyor, ağırlaştırılıyor, çoğaltılıyor. Ayrıca etlerin içerisine de bu yağdan koyuyorlar, şubelerinde asitli içecek satmamalarının nedeni de bu, asitli içecek içtiğiniz zaman bu yağlar damağınıza yapışıyor ve ağızda kötü bir tat bırakıyor.
    İkincisi etler tam pişmeden kesiliyor çoğunlukla çiğ ete yakın oluyor, buda etin fazla pişirilerek fire vermemesi için.
    Şubelere etler kilo 40 tl den gönderiliyor, şişe takılı olarak değil kapların içerisinde et olarak, şube kendisi takıyor dönerleri.
    Şube bunları 80 tl den satıyor, en fazla yüzde 10 fire verse siz hesap edin karlarını. Ayrıca içecek tende bir o kadar kar ediyorlar.
    En kötü satan yer günlük 400 kilo et satıyor.
    Ben fiyatları yazdım , Matematiği iyi olan arkadaşlar kira personel giderlerini de düşerek kar oranlarını hesap etsinler.
    Daha sonra ucuza döner satıp satmadıklarına herkes karar versin.
    Yok deve.
    O yağların buz gibi ayranla soğuyup katı halde ağzınza yapışacagını düşünemeyip, asit ten mi çekinmişler.

Ayrıca kavram yağı(keşke koysalar) zaten et ürününde lezzet unsuru olarak kullanılıyor. Kuyruk yağıda denilebilir. Kötü birşey değil. Adana antep full kuyruk yağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

hocam ankarada hangi şubeleri daha güzel sizce, ben ilk defa gidicem oraya gideyim

Alıntıları Göster
    Valla hocam 10 liralık ürün için o kadar yol yapmayın. Gurme işi değil değmez yani. En yakın şubelerden birini deneyin zamanla diğerlerini de denersiniz. Şentepe tarafı için en iyisi demetevlet şubesi. Keçiörendekini de denedim çok kalabalıktı beğenmedim hiç. Siteler şubesine de özel çalışmışlar çay bile vardı ve lezzeti de iyiydi. En iyisi siteler gibi bu aralarda.

• Afiyet olsun

• Bende deneyecektim fakat etlerin torkudan gelmediğini öğrendim ve vazgeçtim.
  • Etin kendi besi çiftliklerinden geldiğini sanmıyorum.2 farklı ilde denedim.ikisinde de etin kalitesi ve çeşitinde bariz farklılıklar vardı.ayrıca bir şubesinde her gittiğimde namet kolileri görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engin Cann

Valla hocam 10 liralık ürün için o kadar yol yapmayın. Gurme işi değil değmez yani. En yakın şubelerden birini deneyin zamanla diğerlerini de denersiniz. Şentepe tarafı için en iyisi demetevlet şubesi. Keçiörendekini de denedim çok kalabalıktı beğenmedim hiç. Siteler şubesine de özel çalışmışlar çay bile vardı ve lezzeti de iyiydi. En iyisi siteler gibi bu aralarda.

Alıntıları Göster
    Hocam Keçiören de nerede

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

Hocam Keçiören de nerede

Alıntıları Göster
    Mecidiyede sanırım. İnternetten bakabilirsiniz.

• Etemesuta da yeni aciliyo

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    keçiörende kızlarpınarı caddesi üzerinde iki tane şubesi var.

1.şubesi kapanan adese mağzasının yani ankagross oldu sanırım orası onun yanında altındağ 4.noterliği var onunla yan yana görürsünüz.

2.şubesi kızlarpınarı caddesinin en yukarı tepesi dutluk metrosunun yakınında görürsünüz.
  • Etleri direk EKREM ÇOŞKUN'dan alıyorlarsa problem yok hiç düşünmeyin. Ama şubeler etleri kendileri temin ediyorsa çakallık yapmayan çalışanlar yüzünden sıkıntı olabilir.
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Döner de dönerdi ama

• Çiğ et yemeyi sevmeyenler için öneriniz nedir? Pizzacıların verdiği küçük pakette ki ketçap,mayonezlerimi götürsek napsak?çiğ,kuru yenmiyor mide bulandırıyor.

• radko kullanıcısına yanıt
    Yemeyebilirsiniz.

• Ostim ve Sincan'da yedim, ikisi de güzeldi.
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Süper zeka fikri 👏

• cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    hocam bende çiftlikte doğatadan yiyorum o da efsane tavsiye ederim.
    ayrıca bende kızılay şubesinde yedim ancak pek beğenemedim ekrem çoşkunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gofrak -- 17 Temmuz 2019; 16:18:29 >
  • Bende yedim 3 kere eti güzel biraz tuzlu ve çok yağlı yani ETS’leri yağın içinde bekletmeseler daha güzel olacak ama bu fiyata helal olsun gözümüzü açtı adamlar 150 gram et döner ayran ile 13.50 o fiyata 100 gram tavuk döner satıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.