Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

İzmir'de var ise deneyelim merak ettim.
    BORNOVA EXPRESS ŞUBE
    Kazımdirik Mh. 170 Sk. No:8 (Sobee Yanı –
    Empas Karşısı) Küçükpark – BORNOVA / İZMİR
    Paket Servis Hizmeti Yok!

BUCA EXPRESS ŞUBE
    Vali Rahmi Bey Mh. Menderes Cd. No:105
    (Cezaevi Girişi Krş.) Buca / İZMİR
    T. 0232 439 09 65

Buca şubeyi yarın deneyeceğim. Yazarım deneyimimi...
  • beyler sonuc olarak adam bir doner olayinda bir devir baslatti.
    en kotu 100gr doner 20 lira
    simdi heryer bunlardan doldu adamlari elestirmeye gerek yok hangisi guzelse onu yersiniz 100gr et doner nerde bulcaksin bu fiyata yoksa
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen denerim hocam.

Millet nedense asıl noktayı kaçırıyor. Ben Dokuma şubesinin pis ve batıkken Lara şubesinde porselen tabakta verilecek kadar temiz yapılabilmesine takıldım.

Starbucks gibi düşünelim, standartlar neredeyse hep aynı. Franchising veriyorlar en nihayetinde. Bu kadar pis olması ve üstüne üstlük buranın bir gıda firması olması.. İnsanlar bunu nasıl gidip iki şube arası lüks karşılaştırması olarak algılıyor ki bir defa cümleye köpek bağlasan durmaz demişim. Bu durumda lüksten söz edebilir miyim? Starbucks ile Starbucks Reserve örneğinde normal Starbucks'lar leş iken Reserve tertemiz olması durumunda Reserve o yeaa denmesi mantıklı mıdır? İnsanların okumayı anlamda sorunları var.

Diğer yandan Ekrem Coşkundan gerçekten daha güzel Çiftlik Döner. Çağlayan Lisesinin hemen alt tarafında. Işıklar şubesi de var. Büyükşehir Bld.'ne varmadan sol köşede. ATM'lerin karşısında.

Ben dediğim gibi Dokuma şubeden bir daha yemem. Bende Dokuma'da oturuyorum ama avam kesim falan diye düşündükleri için midir nedir normalin bile altının bile altında standart.

• 120 gr 10 tl

tamam et de...ne eti? insan mi? kedi mi? marti mi? sakatat mi?
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Bence kesinlikle denetim eksliğinden kaynaklı tamamen işleten markaya zarar veriyor. Çiftlik döneri de deneyeceğim ama diyetteyim en kısa zamanda inşallah 😁😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freestyler_07 kullanıcısına yanıt
    Çiftlik Döner'de sadece eti tabakta İskender olarak alabiliyorsunuz hocam. Gerçi her türlü yağ ama ben karbonhidrat yani ekmek almak istemiyorsunuzdur diye söyledim.
  • Ben cesaret edemem size afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hastır paso gidip yiyorum içime kurt düşürdün şimdi.

• Bugun denedim. 150 gr 12 tl lik yedim. Yağlıydı evet kabul ediyorum. Tadi fena degil, yagli sevenler yiyebilir. Ben yedim :) bi daha yer miyim, yerim. Surekli yer miyim, yemem. F/P

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

beyler sonuc olarak adam bir doner olayinda bir devir baslatti.
    en kotu 100gr doner 20 lira
    simdi heryer bunlardan doldu adamlari elestirmeye gerek yok hangisi guzelse onu yersiniz 100gr et doner nerde bulcaksin bu fiyata yoksa
    koftecı yusuf un kardesı ye-doner bursa 140 gr 20 tl

ben tereyaglı ıskender tarzı sevdıgım ıcın pek tercıh etmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the guardian14

Boluda yok herhalde
    boluya bayilik aldı arkadaşın kardeşi ve arkadaşları (4 ortak ) bugün haberim oldu 200-250bin gibi bir para vermişler bayilik için, bolu içini pek bilmiyorum ama fakülte civarı diye duymuştum yakın zamanda açılır muhtemelen.

• http://ekremcoskundoner.com.tr/cok-yakinda-acilacak-subelerimiz/

yakında açılacak olan şubeler.

bu ara fazla sık tüketmeye başladım

ankarada yakın fiyatlaa döner satanların hepsinde kıyma var

bunun avantajı kıyma karıştırmıyor olması...

her gün tavuk döner yenilen iş yerlerinde et döner yeniliyor

çalıştığım kurumda hizmetliler dua ediyor , ekmek arası tavuk döner ile bunun arasında fark var...

tavuk dönere göre kıyas yapmak lazım
    gdo lu tavuk döner 8 tl buda kıymasız döner

firma babamın oğlu değil abartı ile savunmaya gerek yok

şubeler arası işletmeciden kaynaklı eksikler olabilir ama şuan için Ankara da ve bir çok yerde rakipsiz işletme...

yediğiniz et döneri en lüks restoranlardaki döner ile kıyaslamak yerine muadil dönerciler ile kıyasladığınızda tad alırsınız

yoksa eleştirme odaklı yaklaştıktan sonra mekandaki yeşil tonunu fazla kullanmışlara gelirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzlardan -- 15 Temmuz 2019; 23:52:11 >

• Adamlar resmen sevaba giriyor, yemeyen de yiyor.

• kuru kuru yenmiyor sadece soğanla eti fena değil idare eder ama sırf soğanla gitmedi.
  • Bu demek oluyor ki bütün Türkiye , on yıllardır halk düşmanı esnaflar tarafından %300-%400 kârla toplu olarak milletce soyuldu.

Ben her zaman söylüyorum. Bu ülkede esnaflardan çok para kazanan bir meslek grubu yok. Lokantasida, kafeciside, tatlıcısıda %300 kârla çalışıyor. Bu milleti gram düşünen yok. Herkes parasına cebine bakıyor. Okumak para etmiyor bu ükede.

Bu söylediklerimi yurt dışına çıkan daha iyi anlar. Bir yurt dışında lokantalarin kafelerin esnafların kâr marjlarına bakın birde bizim terörist esnaflarınkine.

Ekrem Çoşkun'u tebrik ederim. Yıllardır bas bas bağırdığım bu esnaf terörizmini millete ayıktırdığı için saygilar sevgiler lakin bu salata olayına artık el atsinlar. Sadede soğan nedir.

• Bu arada yağ diyen arkadaşlar. Antep'li ve haftada 3 gün kebabın başından kalkmayan birisi olarak söylüyorum. O yağ olmazsa o et pişmez ve lezzetli olmaz. Hayatınızda kuşbaşı kebap yaptiysaniz elinizle eğer şişede yağ saplarlar ki et pişsin.

• Arkadaşlar bayilik düşünüyorum 250bin₺ miş fakat ben içinde sos veya domates koyarak satarak fark yaratmak istesem izin verilir mi acaba?

• sadece sogan verilmesine ve pilav da satilmamasina aklim ermiyor ama, tam karsisina acicaksin pilavci bide buyuk bir bez afis accaksin “ Et’in Ekrem Coskun dan pilavin ..... ‘dan salata da ucretsiz yazcaksin ortaligi yikarsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.