Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lezzet olarak aslında Lara şube ve ekspress şubeler aynı. Sadece Lara şubede biraz fazla pohpohlanıyorsunuz Dokumada oturuyorum ama Dokuma şubeden hiç yeme fırsatım olmadı. Yıldız, Kepez Bld şubelerinde temizlik vs gayet iyi. Sanırım aradaki fark bir merkeze bağlı olsa bile işletenlerden kaynaklı. Belki de denetimleri azdır bir standartı yakalamak için emin değilim.

Bu arada yağ konusunda dizilirken pişmemiş halini de gördüm yağ oranı normal( ette yağı sevmeyen birisi olsam da :D ) Her gün sıfırdan dizilip pişiriliyor.

Ekstra olarak çiftlik dönerden hiç yemedim ama dokuma cumartesi pazarı yolunda ada döner var eski harput pide. Soğana maydonoz da eklemişler :D Şaka bir yana orası da gayet lezzetli denemeni tavsiye ederim.
  • Marif Et Döner diye bir mekan açıldı Zeytinburnu'nda . Bunla fiyatları aynı. Ve eti çok daha yağsız koyuyorlar. Tadı çok daha güzel. Önceden Ekrem den yerdim artık Marifet den yiyorum.
  • Bu konuda yazılanların üzerine bugün kadıköy şubesine gittim.
    Döner bol evet ama lezzetli bulmadım. Ayrıca 2 defa büyük çiğnemekte zorlanıp ağzımdan çıkardığım parça oldu. Muhtemelen sinir gibi birşey. Ayrıca etleri oldukça kalın doğramışlardı.
    Şubeler arasında lezzet farkı olabilir ancak ben kadıköy şubesini tavsiye etmiyorum. Benim için yoklukta yenebilecek bir yer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden 4-5 lira idi ne guzel. Hala pahali urun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne et'miş arkadaş! Sıcak fırsatlardan gitmiyor, günlerdir 1.sayfada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar gercekten cok iyiymiş 1 kg 80 tl bedava pendikte varsa gidip 1 kg paket yaptiricam yarin yillarin hayalini gerceklestirelim

• WinstonCode kullanıcısına yanıt
    var. yht'nin orda.
  • deneyeceğim fiyat güzel
  • Ilk mesaj ve ondan sonraki bikac mesaja baktim. Dedim ki kesin hort konu. Hemen tarihe baktim, 2019 yaziyor :)

Bugun hemen gidip denemem lazim. Herkes yagli demis donere ama yagsiz da guzel olmuyor ki zaten ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

Fiyatlar gercekten cok iyiymiş 1 kg 80 tl bedava pendikte varsa gidip 1 kg paket yaptiricam yarin yillarin hayalini gerceklestirelim
    Yarım kilo alıp evde iskender yapmak var

Tekirdağ daki nasıl giden var mı?

• Etler yurt dışından falan geliyor olmasın...Hani hastalıklı hayvanlar falan ucuz ucuz...
    Yakın zamanda örnekleri çoktu...Mısır'dan gelen soğanlar bile nasıldı hatırlayın...
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Eski mekan çok güzeldi ama tenhada olunca pek bilen olmuyor. Mecburen çarşıya kucucuk dükkana sığmak zorunda kaldılar. Frenchise konusunu araştırıyorum bi kac gündür net bi bilgi bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Bu konuda yazılanların üzerine bugün kadıköy şubesine gittim.
    Döner bol evet ama lezzetli bulmadım. Ayrıca 2 defa büyük çiğnemekte zorlanıp ağzımdan çıkardığım parça oldu. Muhtemelen sinir gibi birşey. Ayrıca etleri oldukça kalın doğramışlardı.
    Şubeler arasında lezzet farkı olabilir ancak ben kadıköy şubesini tavsiye etmiyorum. Benim için yoklukta yenebilecek bir yer.
    Aynı şekilde ben de bugün kadıköy şubesine uğradım. 200 gram ekmek arası 16₺ idi.

Döner eti olduğunu ayırt edeceğiniz belirgin bir tat yok. Döneri de oldukça yağlı. Yağlı olması sorun değil ancak arkadaşın da bahsettiği gibi sinir benzeri şeyler de çıktı.

Bu paraya bu miktarda tavuk dönerin bile verilmediği bir zamanda f/p olarak çok iyi. En azından et yiyoruz veya yediğimizi zannediyoruz 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: hib.96

Eski mekan çok güzeldi ama tenhada olunca pek bilen olmuyor. Mecburen çarşıya kucucuk dükkana sığmak zorunda kaldılar. Frenchise konusunu araştırıyorum bi kac gündür net bi bilgi bulamadım.
    hocam iyi araştır, benzer fiyatlara döner satan birkaç dönerci daha açıldı Ankarada... bu adamlar muhtemelen eti aynı yerden alıyor. Eti araştır ve şüphen kalmadığında aç bir tane kendin. Ekrem Coşkundan daha güzel bi dönerci açarsın bayilik parasına
  • Boluda yok herhalde

• Çelebi tost neyinize yetmiyor

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Saçmalama kardeş kıyasladığın yere bak

• İzmir'de var ise deneyelim merak ettim.
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Haklısınız şuan marka olarak bi getirisi yok aslında eti kendi ciftlikelrinde ürettiklerini söylüyorlar sağlıklı ucuz et üretiminin iki kuralı var kendi çiftliğinden hayvani yine kendin kestir. Aradaki aracılarin kazanacağı cebine kalır. Biraz daha araştıricam kpss işi olmazsa aklımda bu var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.